Lekker griezelen met spannende boeken in oktober

Geschreven op 8 oktober 2019
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Griezelen met spannende boeken

De herfst laat helaas niet lang op zich wachten dit jaar. Waar iedereen nog hoopte op een lekkere nazomer, regent het en is het al flink koud. Het weer kunnen we niet veranderen, dus moeten we het thuis maar extra gezellig maken. Dus lekker lezen met een kop thee en een fijn dekentje. En omdat het oktober is, mogen de boeken best spannend en misschien zelfs een beetje eng zijn. Wij hebben weer tips voor je en je kan ze ook meteen bestellen bij Paagman!

Stillhouse Lake – Rachel Caine

Stel je voor: je leidt een rustig leven met je man en kinderen. Op een dag krijgt je man een auto-ongeluk waardoor zijn geheime leven aan het licht komt. Hij blijkt namelijk een seriemoordenaar te zijn. Gina besluit hierop haar naam te veranderen en met haar kinderen te vluchten naar het afgelegen Stillhouse Lake, want veel mensen denken dat zij ook wat te maken had met de misdaden van haar man. Wanneer er een lijk in het meer wordt gevonden begint de hel pas echt. Lukt het haar om zichzelf en haar kinderen te beschermen? Bestel Stillhouse Lake nu!

De Ketting – Adrian McKinty

Je weet vast wel wat een kettingbrief is. En dat het ongeluk brengt om de ketting te doorbreken. In het boek De Ketting gaat dit nog een stapje verder. Je brengt je kind gewoon, zoals elke dag naar de bushalte, maar krijgt vervolgens een anoniem telefoontje van een vrouw die zegt dat ze jouw kind heeft ontvoerd. Je moet zorgen voor losgeld én je moet een ander kind ontvoeren. Je maakt nu deel uit van de Ketting en als je die doorbreekt zullen beide kinderen sterven. Degene die belde is namelijk ook moeder… Bestel De Ketting vandaag nog!

Thrillers

De Fluisterman -Alex North

Tom Kennedy is net weduwnaar en probeert met zijn zoontje Jake een nieuw leven op te bouwen in het kleine stadje Featherbank. Maar dit stadje heeft een duister verleden. Twintig jaar geleden zijn er vijf jongetjes verdwenen en vermoord door de Fluisterman. Die zit sindsdien vast, maar nu is er weer een kind verdwenen en Tom maakt zich zorgen omdat Jake zich steeds vreemder begint te gedragen. Hij zegt dat hij iemand bij zijn raam hoort fluisteren… Een van de spannendste boeken die ik de laatste tijd heb gelezen! Bestel De Fluisterman nu!

Het Instituut – Stephen King

De boeken van Stephen King zijn altijd spannend! In het nieuwste boek van horrorkoning Stephen King worden de ouders van Luke Ellis stilletjes thuis vermoord. Luke zelf wordt meegenomen naar Het Instituut. Hij krijgt daar een kamer die precies zo is als zijn oude kamer, maar dan zonder raam. Luke is niet alleen, er zijn nog veel meer kinderen in Het Instituut. Al deze kinderen hebben speciale krachten, zoals telekinese en telepathie. En de genadeloze mevrouw Sigsby wil die krachten inzetten voor haar eigen doeleinden. En er is nog nooit iemand uit Het Instituut ontsnapt… Bestel Het Instituut!

Thrillers

Hex – Thomas Oldeheuvelt

Om even bij Stephen King te blijven, staan we nu even stil bij Hex van onze eigen Thomas Oldeheuvelt. Hij is namelijk erg onder de indruk van dit boek. Het is een apart boek, maar geef het zeker een kans. Ik heb er van genoten! Het kleine dorpje Beek is in de greep van de zeventiende-eeuwse Wylerheks, die met haar dichtgenaaide ogen en mond regelmatig opduikt. Haar aanwezigheid is een lang bewaard geheim, tot een groep jongeren besluit haar foto op internet te plaatsen en viraal te laten gaan. De heks laat de gemeenschap afglijden naar middeleeuwse praktijken… Bestel Hex nu!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze boeken en wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste blogs en winacties? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief!