Leuke evenementen in december in Delft

Geschreven op 20 november 2016
Leestijd 1 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Lichtjesavond op het Doelenplein Delft

Wekenlang leuke evenementen in Delft

Ook zijn er de komende weken leuke evenementen in Delft gepland om in een optimale feeststemming te komen.

13 december, Lichtjesavond Delft

Beleef de Donkere dagen van Delft. Lichtjesavond is traditioneel de opening van de Donkere dagen van Delft. Tijdens dit festival, dat tot en met 15 januari duurt is er van alles te beleving in de binnenstad van Delft.

Tijdens Lichtjesavond, wat in teken staat van de ontsteking van de kerstboom, struinen tienduizenden bezoekers door het historische centrum en vind je op iedere hoek, brug, steeg en plein wel iets moois. Koortjes, orkesten, een arrenslee, lekkere hapjes en drankjes en sfeervolle winkels en kraampjes. De optimale setting om in feeststemming te komen. Dus heb je nog geen plannen? Kom op 15 december naar Delft en geniet!

Delft met kerst

13 december tot en met 15 januari, De Donkere Dagen van Delft

Deze periode zijn er volop leuke evenementen in de Delftse binnenstad te beleven. Na de aftrap op Lichtjesavond trekt de organisatie samen met de Delftse ondernemers alles uit te kast. Zo kan je genieten van verschillende fondue avonden, schaatsen op de Schoemakerplantage, genieten van verschillende kerstmarkten en shopping nights. En om niet te vergeten de verschillende kerstconcerten en creatieve workshops.