Leuke televisie in het najaar

Geschreven op 31 augustus 2021
Leestijd 5 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Televisie kijken

De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat er weer allemaal nieuwe programma’s op de televisie te vinden zijn. Maar ook op Netflix en Videoland hoef jij je niet te vervelen. Hier zijn onze televisietips voor het nieuwe seizoen!

Kijktips op de televisie

Ga er maar even goed voor zitten, want er komen een hoop leuke programma’s aan! Voor onderstaande programma’s heb je geen speciaal abonnement nodig en kan je gewoon via de reguliere televisie bekijken!

The Voice Senior

Vanaf vrijdag 27 augustus is er weer een nieuw seizoen van The Voice Senior op de televisie. Nu zijn wij thuis wel een beetje “talentenshow-moe”, maar voor deze versie maken we een uitzondering. Je kan dit programma zien op RTL 4.

De Familie Meiland

Je houdt ervan of je haat het: het programma van de Familie Meiland. Het zesde seizoen staat alweer voor de deur en wel op maandag 30 augustus! Er staat een nieuw avontuur (in Nederland) voor de deur en natuurlijk kan jij erbij zijn. Twee keer in de week maar liefst, want ze zijn op maandag en donderdag op de televisie. Je kan ze zien op SBS.

Heel Holland Bakt Nog een Keer

Vanaf zondag 5 september kunnen bakliefhebbers hun hart weer ophalen tijdens Heel Holland Bakt. Maar dit seizoen is er iets bijzonders aan de hand, want er doen allemaal oude bekenden mee. Heel Holland Bak Nog een Keer kan je zien bij Omroep Max.

Televisie kijken

Expeditie Robinson 2021

Op 29 augustus begint het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson weer op televisie! Ook dit jaar belooft het weer pittig te worden, want de kandidaten zitten niet op een tropisch maar een Kroatisch eiland! Wil je weten wie er meedoen? Kijk dan hier. Expeditie Robinson is elke zondag én donderdag te zien op RTL 4.

Kijktips op de Netflix

Ook op Netflix zijn er weer allemaal nieuwe titels te zien, worden er nieuwe seizoenen van je favoriete series ge-released en komen oude bekenden weer terug! Gewoon in je eigen huiskamer. Wij hebben een selectie gemaakt die je zeker door het najaar zullen slepen.

I Need Romance

Okay, je moet wel echt je ondertiteling aanzetten bij deze serie, want deze is volledig Koreaans. Maar wat maken die Koreanen altijd vermakelijke romantische series. Zoals I Need Romance. In deze serie volg je een jonge workaholic die het helemaal heeft gehad met de liefde. Totdat ze een oude vlam tegenkomt. En die doet er alles aan om haar hart te winnen. Het eerste seizoen staat vanaf augustus op Netflix en heeft 16 afleveringen.

Bake Squad

Ben je een groot fan van Heel Holland Bakt en The Great British Bake-Off? Dan is Bake Squad vast ook iets voor jou! Alleen gaan hier deskundige bakkers aan de slag met het beslag en de lekkerste vullingen. Het eerste seizoen van Bake Squad is te zien vanaf augustus 2021 en heeft 8 afleveringen.

Televisie kijken

Valeria

In de Spaanse serie Valeria volg je een schrijfster die zich zowel in een creatieve- als in een huwelijkscrisis bevindt. Haar drie beste vriendinnen zetten alles op alles om hun vriendin te steunen en weer op het goede pad te krijgen. Een gezellige serie met al 2 seizoenen (het tweede seizoen is vanaf augustus te zien). Perfect voor herfstachtige dagen!

Downtown Abbey

Jawel, Downtown Abbey is weer terug van weggeweest! Dit historische drama is helemaal geschikt voor iedereen die van Engelse series met een vleugje geschiedenis houdt. Er zijn maar liefst zes seizoenen van, dus je hoeft je voorlopig niet te vervelen!

Chesapeake Shores

Vanaf augustus staat er een gloednieuw seizoen (het vijfde alweer) van de succesvolle serie Chesapeake Shores op Netflix. In deze serie draait het om een succesvolle carrièrevrouw en alleenstaande moeder die terugkeert naar een klein stadje in Maryland om zich daar te settelen met haar gezin. Heerlijk bingen op regenachtige dagen dus!

Kijktips op Videoland

Ook Videoland heeft weer een hoop gezellige programma’s voor je. Sommigen van deze programma’s kan je gewoon op televisie zien (alleen kan je dan bij Videoland vooruitkijken), maar sommige van deze programma’s zijn niet meer te zien.

Temptation Island – Love or Leave

Temptation Island is een van die programma’s die helaas niet meer op de televisie te zien is. Af en toe was het gewoon even heerlijk om te zien, erg vermakelijk. Vanaf 26 augustus begint het nieuwe seizoen op Videoland. Vier koppels gaan testen of hun relatie sterk genoeg is om allemaal knappe vrijgezelle dames en heren te weerstaan. Dit keer speelt alle drama zich af in Italië.

Televisie kijken

Love Island UK

Nog zo’n programma dat jammer genoeg niet meer op de buis komt maar nog wel op Videoland is Love Island. Love Island UK speelt zich af in een prachtige villa in het Spaanse Mallorca. Zij moeten koppels vormen. Maar pas op want er zijn kapers op de kust! Wie mag er het langst in de villa blijven?

Dokter Roman

Dokter Roman is een gloednieuwe serie en niet zomaar een, maar dit is een echte GTST-miniserie! Huisarts Roman van Loon wordt ervan verdacht zijn ex te stalken, dus hij wordt door de politie verhoord. Roman ontkent natuurlijk, maar is hij wel zo onschuldig als hij lijkt? Door middel van flasbacks is het aan jou om te beslissen of de aanklachten tegen de huisarts kloppen of niet.

Veel kijkplezier!

Dit blog is redactioneel tot stand gekomen. Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer inspiratie. In onze maandelijkse nieuwsbrief geven we je daarnaast elke maand ook nog leuke tips.