De leukste cadeaus vind je bij cactus- en cadeauwinkel Danny de Cactus

Geschreven op 18 september 2017
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester
cadeauwinkel Danny de Cactus

Ben jij op zoek naar een cadeau? Wil jij jezelf verwennen met iets bijzonders? Een mooie tas, sjaal of sieraden? Of ben je op zoek naar woondecoratie voor jouw huis? In Rotterdam wordt je overstelpt met winkels, speciaalzaken en winkelgebieden. En bij de meeste van deze winkels vind je algemene artikelen die vooral inspelen op de trends van het moment. Dertien in een dozijn dus.

Originele cadeaus en de leukste woonaccessoires

Wil jij echt origineel zijn? Iets bijzonders om iemand cadeau te doen of om lekker voor jezelf te houden? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan cactus- en cadeauwinkel Danny de Cactus! De warme oosterse sfeer van de winkel verwelkomt je en vraagt erom om de tijd te nemen. Je wilt hier zeker weten ieder hoekje en gaatje ontdekken.

Zodra je naar boven loopt, naar de eerste etage, waan jij je direct al in het sprookje van Duizend-en-een-nacht. Je vindt hier prachtige Oosterse lampen, kussens en poefen uit India en andere grotere woondecoratie artikelen. Beneden kan je snuffelen tussen verschillende woonaccessoires en cadeau ideeën zoals schalen, sieraden, wierooksticks, potten, hangmatten en nog meer lampen. En natuurlijk cactussen!

Danny de Cactus Rotterdam

Cactussen

Want daar is het 22 jaar geleden allemaal mee begonnen. De voorkant van de winkel staat helemaal vol met cactussen. Grote cactussen, kleine cactussen, in alle soorten en maten. Maar ook vetplanten, agaves, peyote en san pedro cactussen. Dit is het stukje Mexico van Danny. Daast de cactussen vind je dan ook verschillende soorten Mexicaanse woondecoratie zoals schalen en natuurlijk hangmatten.

Wanneer ik een bezoek aan de winkel breng, raak ik met Danny aan de praat. Hij vertelt mij vol enthousiasme en liefde over zijn winkel. Dat hij deze 22 jaar geleden is gestart als Cactuswinkel met naast de cactussen slechts enkele aanverwante woondecoratie artikelen en dat het vandaaruit is uitgegroeid tot wat het nu is.

Woondecoratie en cadeau ideeën vanuit alle windstreken

In de jaren is zijn assortiment uitgebreid tot een beleving vol met kleine cadeaus en woonaccessoires uit Marokko, India, Mexico en Tunesië.

Een cadeauwinkel waar je niet zomaar iets wordt aangesmeerd

Danny weet precies wat hij je verkoopt en adviseert je dan ook vanuit zijn hart. Dat zit vol passie en Rotterdamse humor. Ik heb interesse in een hangmat en Danny laat mij direct een van zijn hangmatten zien waar op staat NIET KOPEN!! Waarom? Omdat hij zijn klanten niet zomaar iets wilt aansmeren maar wilt laten zien wat de verschillen zijn in de kwaliteit van producten.

Hij heeft speciaal een hangmat van een mindere kwaliteit hangen zodat hij zijn klanten kan leren waar je op moet letten bij de aanschaf van een hangmat. En ook wanneer je niet op zoek bent voor jezelf, denkt Danny met je mee. Hij gaat samen met jou op zoek naar dat ene speciale cadeau waar jij helemaal de blits mee kan maken. Want alles wat je bij cactus- en cadeauwinkel Danny de Cactus koopt is met liefde geselecteerd.

Danny de Cactus Rotterdam

Winkelen tussen de locals

Je vindt Danny de Cactus op de Schilderstraat 63a in Rotterdam. Dit is het verlengde van de Witte de Withstraat en een zijstraat van de Schiedamse Vest.

Precies dat stukje van Rotterdam waar je meer locals vindt dan toeristen. Dus per definitie al de moeite waard om lekker rond te struinen.