De leukste cadeaus voor Valentijn

Geschreven op 8 februari 2020
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester

Het is alweer bijna 14 februari en dus Valentijnsdag. Voor vele tortelduifjes dé dag om elkaar wat extra aandacht te geven en in de watten te leggen. Lekker uit eten, een lief kaartje en een mooi cadeau. Maar zeker als je al een paar jaar samen bent, wordt het steeds lastiger om met iets leuks thuis te komen. En zeker voor de mannen. Want die chocolade en de bos rozen heb je nu al drie jaar achter elkaar gekregen. Wij hebben daarom speciaal (voor jullie mannen) een overzicht gemaakt van de leukste cadeauwinkels om te slagen voor leuke en originele cadeaus voor Valentijn!

Kado om de Hoek

Kado om de Hoek vind je in Den Haag op de Hogewal 1 links en is al jaren een van onze favorieten!. Je slaagt hier voor de leukste en origineelste cadeaus die met zorg zijn geselecteerd. Mijn eigen favoriet is de wijnfleshouder waarbij het lijkt alsof de fles leegstroomt en de lamp vermomd als leesboek. Maar je vindt hier ook geweldige tassen, lampen, geluidsboxen, keuken- en woonaccessoires, schrijfwaar zoals snoezige agenda’s en notitieblokjes en hippe gadgets.

Allemaal met zorg door de eigenaresse zelf geselecteerd op de verschillende grote beurzen in Parijs en Milaan. Is Den Haag te ver? Geen probleem, je kan alles ook gewoon vanuit je luie stoel bestellen op de geheel vernieuwde webshop! Onze lezeressen krijgen maar liefst 10% korting op alles bij Kado om de Hoek met onze speciale voucher. Dus snel printen en hop, op naar de shop!

Kikke Spulle

Een andere aanrader om te slagen voor een leuk Valentijns cadeau is Kikke Spulle, ook te vinden in Den Haag, maar dan op de Frederik Hendriklaan. Hier vind je trendy woonaccessoires die superleuk zijn om te geven en te krijgen. Als je hier binnenkomt kijk je je ogen uit en vind je op ieder plankje en in iedere hoek wel iets wat je gelijk wilt hebben.

Chocolaterie Pierre

Ben jij niet zo’n snuisterijenfan, maar wordt je wel heel erg blij van alles dat met chocolade te maken heeft? Stuur je lief dan naar Chocolaterie Pierre. Dé chocolaterie van de Randstad met vestigingen in Haarlem en Hillegom. En in Hillegom kan je ook nog eens met eigen ogen zien hoe de chocolade wordt gemaakt, aangezien het chocolade atelier zich achterin de winkel bevindt. Je kan natuurlijk zelf jouw favoriete chocolades selecteren of je laten verrassen met een van de prachtig ingepakte cadeau-sets.

Wijnwinkel & Zo

Vindt jouw lief het een hoop gedoe om stad en land af te struinen voor een mooi Valentijnscadeau? Wijs hem dan eens op de webshop wijnwinkelenzo.nl. Hier vind je een heel breed assortiment van de meest prachtige en lekkere wijnen in iedere prijscategorie. Wil je eerst voorproeven? Dat kan. De wijnwinkel heeft namelijk ook een Wijnbar in Alphen aan den Rijn, waar ze alle verschillende wijnen uit de webshop serveren.

Wil jij op de hoogte blijven van leuke winkels, locaties en uitjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je maakt dan gelijk kan op leuke acties en prijzen!