Activiteiten – Warrior Events

Warrior Events

Warrior Events organiseert unieke, award winnende real life games in een 4000 m² verlaten winkelcentrum in Meppel. Bij Warrior Events heb je het gevoel alsof je in een film bent beland, waarin jij de hoofdpersoon bent.

Wat je moet weten?

  • 4000 m² verlaten winkelcentrum
  • Centrum Meppel
  • 2 – 150 bezoekers per spel
  • Keuze uit 4 real life games
  • Thriller & horror games
  • 40 acteurs per spel

Warrior Events

Wat is er zo uniek aan de real life games van Warrior Events?

Warrior Events organiseert al 5 jaar award winnende real life games in samenwerking met indrukwekkende partijen, zoals de grimeurs van de Walking Dead. Net als in een film maak jij je eigen keuzes in de real life games. Er zijn verschillende verhaallijnen om te ontdekken en geen enkele speler maakt hetzelfde avontuur mee. Uiteindelijk hebben jouw keuzes invloed op het einde.

De gigantische locatie

Een escaperoom heeft vaak maar 1 of 2 kleine kamers om te ontdekken. Dat is hier anders! Je hebt een 4000 m² winkelcentrum tot je beschikking waarin jij mag bepalen waar je naartoe gaat. Er zijn gigantisch veel geheime werelden te ontdekken, als je goed zoekt…

Acteurs

De professionele acteurs geven je het gevoel alsof het allemaal levensecht is. De acteurs helpen je verder in het verhaal. ‘Ga op zoek naar de wetenschapper en help hem zijn dochter vinden’. ‘Om verder te komen, moet jij iemand verraden, ga jij dit doen?’

Warrior Events

Welke games bieden wij aan?

De komende maanden staan de volgende games op het programma bij Warrior Events:

Hide & Seek – September

Was jij ook altijd zo goed in verstoppertje? Hide & Seek is een gigantisch verstoppertje spel. In september wordt er een thriller editie georganiseerd en in oktober gaan we helemaal los met een horror editie. De klok tikt… het is nog licht. Je hebt maar beperkt de tijd om een verstopplek te vinden in een nieuw gebied voordat het donker wordt. Maar pas op, wanneer het donker wordt komen de Seekers tevoorschijn. In de september edities zullen personages zoals Spiderman en Legoman op je jagen. In oktober zijn dit gruwelijke demonen en clowns.

Warrior Events

The Great Purge – Oktober

The Great Purge is één van onze langstlopende games en heeft ook awards gewonnen. Wanneer de purge begint, is het belangrijk om een veilige plek te vinden. Het alarm slaat en gruwelijke bendes komen tevoorschijn. 12 uur lang worden alle criminele activiteiten toegestaan. Het doel is simpel: overleef de purge. Hoe? Sluit je aan bij een bende voor veiligheid. Kies niet verkeerd.

The Breakout – November

In samenwerking met de grimeurs van de Walking Dead verandert de wereld in een zombie-apocalypse. Heb jij je altijd al afgevraagd of jij een zombie apocalypse kan overleven? Dit is je kans. The Breakout is het grootste spel dat we aanbieden en uitermate geschikt voor grote groepen. Het doel is simpel: bemachtig het vaccin en redt de wereld van een dodelijk virus. Dit jaar met een compleet nieuw element: professionele laserguns.

Warrior Events

Dark Wizard – December

Ons nieuwste spel! Altijd al willen weten of jij een geweldige tovenaar zou kunnen worden? De uitnodiging is eindelijk gekomen. De magische wereld is in groot gevaar en we hebben grote tovenaars nodig om deze wereld te redden. Deze revolutionaire real life game brengt jou iets compleet nieuws. Iedereen krijgt een interactieve toverstaf waarbij je met elkaar kan battelen, geheime deuren kan openen en objecten kan laten zweven.

Voor wie is het?

Wil je met de hele familie een toffe real life game ervaren? Dan is de Hide & Seek editie in september perfect voor jullie.
Dark Wizard is de horror editie van Hide & Seek en is voor 16 jaar en ouder. The Great Purge en The Breakout is voor 18 +. Alle real life games zijn uitermate geschikt voor teambuilding uitjes, vriendenuitjes en vrijgezellenuitjes. Ook te combineren met arrangementen. Bij Warrior Events is er voor iedereen wel een passende real life adventure game te vinden in zowel de horror als thriller genre. Durf jij het aan en word je de held van je eigen verhaal?

Warrior Events

Contactinformatie

A: De Swaenenborgh, Meppel
T: 06 – 15 23 60 09
E: info@warriorevents.nl
W: warriorevents.nl
F: Facebook
I: Instagram