uit eten – Beachclub Titus

beachlife at Titus Kijkduin

Beachclub Titus in Kijkduin staat bekend om z’n verzorgde gerechten, warme gastvrijheid en vriendelijke bediening. Als meest noordelijk gelegen beachclub in Kijkduin heb je hier vrij zicht op het ruime Zuiderstrand en de Noordzee. Het sfeervolle strandpaviljoen is een heerlijke plek om te eten en te drinken.

Daarnaast verzorgt de strandtent verschillende bedrijfsuitjes aan zee. Titus is bovendien een officiële trouwlocatie. Kortom: een prachtige plek in Kijkduin waar ze weten wat gastheerschap betekent!

Ontbijt, lunch, diner of een hapje tussendoor, alles kan

Titus gaat qua eten duidelijk verder dan de gemiddelde strandtent. De chef gebruikt alleen de allerbeste producten, wat zorgt voor de hoge kwaliteit van de gerechten. Het restaurant verrast je dagelijks met heerlijke specials voor het ontbijt, lunch en diner. Van het zondagse ontbijtbuffet, tot een echte strandbarbecue, een High Tea of High Wine, Titus is de perfecte plek om wat te eten op het strand van Kijkduin. Hier word je volledig in de watten gelegd!

ontbijtbuffet bij Beachclub Titus

Sporten op zondag

Strandtent Titus kent veel vaste gasten, mede doordat er wekelijks terugkerende events plaatsvinden. Op zondag kun yogales volgen of misschien kies je liever voor de Boot Camp (zie agenda op de website voor het exacte aanbod), om vervolgens rustig te genieten van het ontbijtbuffet.

Trouwen, privéfeest of teambuilding aan zee

Titus is een officiële trouwlocatie in Den Haag en verzorgt al ruim twintig jaar bruiloften op het strand. Het is mogelijk om bij dit strandpaviljoen de complete trouwerij te vieren, van de ceremonie tot huwelijksfeest. Je kunt zo de hele dag op Kijkduin Strand doorbrengen, zonder je druk te hoeven maken over de dagplanning of het reizen naar andere locaties. Titus verzorgt de complete bruiloft, van trouwambtenaar tot dj en van fris voor de kids tot complete wijnarrangementen. Wil je meer weten?

Een feest met geliefden, familie en vrienden? Of een evenement met je collega’s? Het restaurant met terras van Titus Kijkduin is de ideale locatie voor een verjaardag en overige partijen. Maar ook voor diverse bedrijfsuitjes, teambuilding-activiteiten en workshops voor groepen van 10 tot 450 personen zit je bij Titus goed.


Contactinformatie:

A: Strandafslag 5 – strandtent 12, Kijkduin in Den Haag
T: 06 22 15 59 71
E: info@beachclubtitus.nl
Facebook

Beachclub Titus Kijkduin parkeren
Beachclub Titus ligt aan de noordkant van de badplaats Kijkduin. Goed bereikbaar met de auto, het OV en de fiets. Met de auto ben je vanaf de snelweg via afrit Den Haag-Zuidwest zo in Kijkduin. In Kijkduin is parkeren gratis. De badplaats is dus de ideale strandlocatie om met de auto naartoe te gaan. Met het OV (bus 23, 24, 26 vanaf Den Haag CS/Hollands Spoor) en de fiets ben je binnen een mum van tijd bij Beachclub Titus. Het navigatie adres is: Zandvoortselaan 15, 2554 Den Haag (parkeerplaats in de duinen)