Uit eten – BELIEVE, Food & Wines lunchroom

BELIEVE - Food & Wine by Les Copains

Waar de afgelopen 17 jaar hét visrestaurant van Delft te vinden was, Les Copains, kan je vanaf nu genieten van de heerlijkste delicatessen voor tijdens de lunch én om mee naar huis te nemen!

Les Copains omgetoverd tot vers– & delicatessenwinkel met lunchroom

In de Breestraat in de Delftse historische binnenstad hebben eigenaren Debbie en Eric, samen met hun steun en toeverlaat Pascal, hun prachtige restaurant omgetoverd tot vers- & delicatessenwinkel met lunchroom. Bij binnenkomst stap je direct in het winkelgedeelte waar je de lekkerste delicatessen, wijnen, verse vis- en vleesgerechten, koffie, lekkernijen en non-food gerechten kan kopen.

delicatessenwinkel les copains

Lunchen bij BELIEVE

De andere kant van de zaak is sfeervol ingericht als lunchroom. Hier geniet je van de lekkerste salades, broodjes en taartjes. En als je hier iets proeft dat zo lekker is dat je het wel mee naar huis zou willen nemen, dan koop je het gewoon in de delicatessenwinkel!

Bekend om verse visgerechten

Les Copains is al sinds jaar en dag een begrip in Delft als het gaat om de geweldige visgerechten van Chef Eric. En sinds de Corona lockdown van maart 2020 ook in het verzorgen van deze gerechten voor thuis. Dit verandert met de komst van BELIEVE – Food & Wines by Les Copains gelukkig niet! BELIEVE blijft 5 avonden in de week de heerlijkste gerechten bereiden voor thuis, om af te halen en te bezorgen. Oesters, Spaanse kreeft, Fruits du Mer, visplanken en heerlijke wisselende weekmenu’s. En in het restaurantgedeelte kan je naast de lunch ook wekelijks een avond komen genieten van een versbereide dagschotel.

Gerechten voor thuis van BELIEVE by Les Copains

BELIEVE and keep dreaming

Eric en Debbie maken een nieuwe stap met BELIEVE – Food & Wines by Les Copains. De wereld is veranderd en heeft hun visie laten meebewegen. Naast hun passie voor hun gasten en lekker eten, gaan ze ook vol voor hun gezin. Dit heeft ze zo ver gekregen om dit alles op een mooie manier samen te brengen. Zoals ze zelf zeggen: “De wereld veranderde onze visie. Alles kan en niets is onmogelijk! Wij geloven in u en onze culinaire dromen. Vandaag, morgen en in de toekomst”. 

“Stap bij ons binnen en geniet van: Delicatessen / wijnen / verse vis- en vleesgerechten. Koffie / lekkernijen / non food & online bezorgservice.”

Eric & Debbie Ketel

BELIEVE by Les Copains

Contactinformatie:

Breestraat 8
2611 RG Delft
015 214 40 83
www.lescopains.nl
www.facebook.com/Les-Copains 
instagram.com/restaurant_les_copains

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag – 9:30 uur tot 17:30 uur
Maandag en dinsdag gesloten

Parkeren

Delft is een echte fietsstad. Dus kom je op de fiets, dan kan je deze gewoon voor de deur van het restaurant kwijt. Kom je toch liever met de auto? Dan parkeer je makkelijk in de Zuidpoort Parkeergarage aan de Zuidwal. Deze vind je onder de Pathé bioscoop en Theater de Veste. Van hieruit loop je vanuit het Vesteplein de Brabantse Turfmarkt op en steek je de brug over. De eerste zijstraat aan de linkerkant is al de Breestraat waar je visrestaurant Les Copains ongeveer halverwege de straat vindt.