Activiteiten – Bites & Stories

Bites & Stories

Bites & Stories biedt leuke, smakelijke én leerzame Food Tours aan in Den Haag. Tijdens een 2,5 uur tot 4 uur durende wandeling onder leiding van een echte local kom je alles te weten over de cultuur in Den Haag en haar lokale horeca ondernemers.

Food Tours

Wandel mee langs heerlijke Haagse horecalocaties en proef hun specialiteiten. De groepen zijn bewust klein (2 tot 10 personen) waardoor de tour persoonlijk en intiem is. Tijdens de wandeling kom je langs 5 verschillende lokale horeca locaties waar je wordt verwend met lekkere hapjes en drankjes. Neem vooral een lege maag mee, want er is genoeg te eten!

Bites & Stories

Een fijne wandeling voor iedereen

Tijdens de wandeling van Bites & Stories, die goed te doen is, vertelt de gids alles over Den Haag. Je komt op bekende plekken, maar ook op minder bekende plekken. Dat maakt deze tour zo bijzonder! De Food Tour duurt maximaal 4 uur, maar omdat er regelmatig gepauzeerd wordt en de afstand tussen de locaties nooit meer is dan 12 minuten wandelen, is deze prima te doen voor iedereen. De wandeling concentreert zich in het centrum van Den Haag. Het verzamelpunt is onder de postzegelboom op het plein voor Paleis Noordeinde. Daar staat jouw nieuwe ‘local friend’ je op te wachten voor een gezellige middag!

Bites & Stories

Elke keer anders

Tijdens de Food Tour kom je op 5 verschillende locaties. Omdat Bites & Stories  uit 15 lokale ondernemers kan kiezen, is geen tour hetzelfde. De Food Tour is namelijk perfect afgestemd op het weer, het seizoen of met de dieetwensen van de groep. Dat maakt het leuk om de Food Tour bijvoorbeeld later nog een keer te doen! En, het eten en drinken zit bij de prijs inbegrepen en zo kom je dus nooit voor verrassingen te staan aan het einde van de wandeling.

Bites & Stories

Vier het weekend!

De Food Tour wordt iedere donderdag tot en met zondagmiddag georganiseerd vanaf 13:00 uur dus reserveer jouw plekje op de website. Om 16:30 kom je bij de laatste locatie aan waar je nog na kunt genieten. De Food Tour is om 17:00 uur afgelopen. Komt het toch niet uit? Dan is annuleren of verplaatsen heel eenvoudig.

Privé Food Tour

Heb je iets speciaals te vieren? Boek dan een privé Food Tour van Bites & Stories vanaf 6 tot 150 personen! Leuk voor een speciale verjaardag, een jubileum, als teamuitje, een vriendinnenuitje, tijdens een familieweekend of als onderdeel van een vrijgezellenfeest. Het wordt hoe dan ook een onvergetelijke wandeling.

Leuk uitje Den Haag 18

CONTACTINFORMATIE

A: 3 Den, Paleisstraat 1 in Den Haag
W: bitesandstories.com
E: hello@bitesandstories.com
F: facebook.com/bitesandstories
I: instagram.com/bitesandstories

Reserveer direct een Food Tour