Beauty – Blitz Wellness & Skincare

Beauty salon Blits Wellness Heemstede

Hier draait het naast genieten ook om huidverbetering

Blitz Wellness is een van de luxere beautysalons van ons land. Hier ligt de focus op onthaasten, genieten en beauty.

Bij alle behandelingen die Blitz aanbiedt, is nagedacht met welke middelen en welke behandeling jouw lichaam en huid tot rust komt, kan herstellen en daardoor sterker en mooier wordt.

Naast het uitgebreide assortiment aan huidverbeteringsbehandelingen kan je hier lekker zonnen, compleet tot rust komen met een uurtje floaten en je als herboren voelen na een van de verschillende massages.

gezichtsbehandeling Blitz Wellness Heemstede

Team van specialisten

Het team van Blitz bestaat uit schoonheidsspecialisten met de juiste kennis en kunde. Zij beschikken over professionele apparatuur en hoogwaardige producten, waarmee ze jou van het beste advies kunnen voorzien wat goed is voor jouw huid en lichaam.

Ze houden zich voortdurend bezig met bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en producten. Daarnaast investeren ze in de juiste en nieuwste professionele apparatuur waardoor jij je kan verzekeren van de beste en veiligste behandeling voor jouw huid.

Een combinatie dus van huidverbetering en genieten. Wat wil je nog meer?

Floaten

Floaten is dé manier om stress uit het lichaam te laten vloeien. Zonder enige inspanning drijf je op zout water in een van de floatrooms bij Blitz. Het water is gelijk aan de lichaamstemperatuur. Zo ontvang je geen prikkels van buitenaf en kom je helemaal tot rust. Heerlijk zweven in het niets. De floatrooms van Blitz zijn gevuld met epsom zout oftewel magnesiumsulfaat.

floaten Blitz Wellness

Dit zout is rijk aan magnesium, waar tegenwoordig bij de meeste mensen een tekort aan is. Floaten is dus niet alleen om heerlijk te ontspannen, maar ook nog eens goed voor je gezondheid.

Zonnen

Bij Blitz Wellness hechten ze er veel waarde aan dat jij veilig en onbezorgd kan zonnen. Alle zonnebanken zijn daarom met een Easycare huidcomputer uitgerust. In tegenstelling tot een reguliere zonnebank kan je met de easycare huidmeting de zonnebank precies op de juiste sterkte voor jouw huid instellen. Verbranden is daarom bij Blitz onmogelijk. Daarnaast kan je kiezen voor het collarium. Deze speciale zonnebank zorgt er voor dat je een mooie teint opbouwt terwijl de collageenlampen jouw lichaam helpen om extra collageen aan te maken, waardoor jouw huid zichzelf verstevigd.

Zonnenbank Blitz Wellness

Massages

De een laat zich masseren om lekker te ontspannen en de ander om van lichaamsklachten af te komen. Gespannen spieren, hoofdpijn, stress of vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. Blitz biedt een ruim aanbod van massages aan die met zorg zijn samengesteld en daarbinnen op maat worden uitgevoerd. Van te voren bespreek je met de masseur waar jij behoefte aan hebt en wat je wel en niet prettig vindt. Zo is iedere massage bij Blitz altijd weer een fijne ervaring. Je kan onder andere kiezen voor:

  • Hotstone massage
  • Klassieke massage
  • Zwangerschapsmassage
  • Sportmassage
  • Hand- en voetmassage

Beauty

Bij de schoonheidsbehandelingen van Blitz staat huidverbetering hoog in het vaandel. Zij gaan net een stapje verder in huidverzorging- en verbetering dan de reguliere schoonheidsspecialiste. Blitz biedt je daarmee het beste op het gebied van anti-aging of acne-problemen. Door de ruime kennis en het brede aanbod aan behandelingen hebben ze voor ieder huidprobleem een oplossing.

Naast de huidverbeterende behandelingen kan je bij Blitz natuurlijk ook terecht voor de traditionele gezichtsbehandelingen. Hierbij staat ontspanning centraal en wordt de nadruk gelegd op het verwengevoel.

Babor producten bij Blitz Wellness

Ervaar beauty en ontspanning in hartje Heemstede

Wil je meer weten over Blitz Wellness? Deze video geeft je een rondleiding door het salon en de verschillende behandelingen.

Contactinformatie

A: Raadhuisstraat 19-21 in Heemstede
T: 023-528 0555
W: www.blitzwellness.nl