Uit eten – Brasserie Uit ‘t Zuiden

Brasserie Uit 't Zuiden

Brasserie Uit ‘t Zuiden is gelegen aan de Noordsingel in het Oude Noorden van Rotterdam. Een brasserie waar je heerlijk kan borrelen en dineren in een sfeervolle omgeving. Uit ’t zuiden is gevestigd in een prachtig wit hoekpand uit de 19e eeuw, naast het oude gerechtsgebouw en het Huis van Bewaring dat recent geheel verbouwd is naar appartementen en stadswoningen.

Lekker eten met een knipoog naar het Zuiden

Uit ’t Zuiden staat voor allerlei heerlijkheden die uit het zuiden komen. Mediterraanse gerechten uit Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal. Maar ook ons eigen zuiden inspireert de brasserie voor heerlijke ambachtelijke gerechten. Zo hebben ze echt Maastrichts Zuurvlees op de kaart. En de uitgebreide kaart met mooie wijnen, cock-, en mocktails maakt jouw diner of borrel helemaal af.

Brasserie uit 't Zuiden

Warme gastvrijheid in het nuchtere Rotterdam

Brasserie Uit ‘t Zuiden is geopend in maart 2018 door Marcel Jonkman. Een echte Bourgondiër die zijn gasten wil laten genieten van lekker eten in een warme ambiance. Brasserie Uit ’t Zuiden is een plek waar mensen samenkomen. Vrienden, familie of collega’s. Gezellig aan een van de tafels in de ‘Brasserie’ of tijdens een privé aangelegenheid in de ‘Chambre’. Hier kan je tot maximaal 20 personen genieten van een private dining, meeting met borrel of andere gezellige samenkomst. En bij mooi weer neem je plaats om het terras waar je uitkijkt over de Rotterdamse Noordsingel.

Contactinformatie

Brasserie uit ’t Zuiden
Noordsingel 121
3035 EN Rotterdam
010 818 9334
Facebook
Instagram

Brasserie Uit ’t Zuiden is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 17.00 uur tot 22.30 uur.