Shoppen – Breeze Boutique

Breeze Boutique

Breeze Boutique is een high-end style fashion boutique voor vrouwen die zichzelf graag verwennen. Breeze Boutique verkoopt designertassen, sieraden, kimono’s, jurkjes, schoenen en heel veel accessoires om jouw look helemaal mee af te maken. Van high end fashion tot een goddelijke Bohemian, Boho Ibiza look.

De fashion items die je bij Breeze kan krijgen zijn stuk voor stuk bijzonder. Bijzondere merken van hoge kwaliteit met een verhaal.

Prachtige fashion items met een verhaal

Bijvoorbeeld de prachtige slippers van Uzurii. Als klein meisje leefde ze in een sloppenwijk in Rio de Janeiro. De vrouwen in die wijk versierden zelf hun slippers met steentjes, kraaltjes en glas die ze op de grond vonden. Toen ze 13 was is ze naar Nederland toegekomen, doorliep moeiteloos het atheneum en volgde diverse mode opleidingen. Geïnspireerd door haar verleden en passie voor mode heeft Shieglee Ferreira dos Santos Uzurii Luxury Footwear opgericht.

jurkjes tassen en omslagdoeken van Breeze boutique

En wat dacht je van de bijzondere Italiaanse tassen van Braccialini, met hun karakteristieke uitstraling vol kleur of de prachtige zachte stoffen waarmee de omslagdoeken van Katherina Loretta worden gemaakt. Ieder stuk is uniek en gemaakt van hoogwaardige stoffen. Jouw sjaal is dus altijd speciaal en authentiek.

Maar ook de jurken van Cotton Soul en Diamond for Eden, zonnebrillen van mr. Boho en Jimmy Cristal en sieraden van Satelite en Baroqco jewelry. De merken die je bij Breeze vindt komen onder meer uit Italie, Tenerife, Bali, Nederland en Australië.

Met zorg geselecteerde mode items om jouw fashion style af te maken

De mode items van Breeze Boutique worden eigenhandig geselecteerd door eigenaressen Brigitte en Chaya die voortdurend zoeken naar bijzondere, out of the box mode waarmee jij jouw stijl compleet kan maken. Seizoensgebonden outfits waar mensen hun hoofd voor omdraaien wanneer je over straat flaneert. Van designertassen tot over the top sieraden en van high end fashion tot een goddelijke bohemian ibiza look. Ook kan je je musthaves shoppen voor de zomerse dagen op het strand. Bikini’s, zonnebrillen, strandtassen -hoeden en -lakens, slippers, en kimono’s. Ga voor het optimale Bohemian gevoel met onze original fashion items.

Brigitte en Chaya van Breeze Boutique

Fysieke winkel Breeze Boutique in Nieuw Kijkduin

In 2022 zullen de deuren van de fysieke winkel worden geopend in Nieuw Kijkduin in Den Haag, Hét Monte Carlo van Nederland, de badplaats met allure en flair. Een groot vernieuwingsproject waarbij Beleven, Wonen en Genieten samenkomen op deze all-season-badplaats die in alle voorzieningen voorziet. Dé beste plek dus, om een high-end boutique fashion store te vestigen. In de winkel, die in de tweede fase van het project zal openen, zal zich nog verder uitbreiden in de collectie. Dus kom zodra het kan langs om de prachtige items te passen, voelen en ervaren. Achter ieder merk en item schuilt een bijzonder verhaal, dat wij graag met je delen.

Nieuw Kijkduin

Bestel jouw fashion items nu al in de online boutique

Omdat wij onze klanten niet willen laten wachten tot ze de winkel kunnen bezoeken, bieden wij al een ruim assortiment van onze prachtige fashion items aan in onze webshop. Zoals de prachtige brillen van mr. Boho, de intens zacht en dierbaar aanvoelende omslagdoeken van Katherina Loretta, de tassen van Braccialini, slippers van Uzurri en De Siena en veel verschillende prachtige accessoires.

Dus kijk snel op de webshop van Breeze Boutique, bestel online en maak jezelf op en tot klaar voor deze zomer in jouw eigen, unieke fashion style. Draagbaar, casual chic en onderscheidend.

Contactinformatie

Breeze Boutique
T: 085-2735270
E: contact@breezeboutique.nl
F: www.facebook.com/breezebeachboutique
I: www.instagram.com/breezebeachboutique