Chocolaterie Pierre

Chocolaterie Pierre

Het chocolade walhalla van Haarlem en Hillegom

lekker lunchen bij Chocolaterie PierreAl sinds 1994 kan je bij Chocolaterie Pierre terecht voor de heerlijkste chocolade. Bonbons, chocoladerepen, geschenken, hot chocolate, alles wat je maar kan bedenken van chocolade, vind je in de chocolaterie. En niet alleen om mee naar huis te nemen, want in de vestiging in Hillegom kan je heerlijk vertoeven met haar 40 zitplaatsen en genieten van een heerlijke kop koffie, chocolademelk of zelfs een uitgebreide high tea en high choc. En in de zomer koop je hier ook nog eens heerlijk ambachtelijk schepijs.

Een en al passie

Chocolade van Pierre

Eigenaren Karin, Jeffrey en Gert van Soest runnen de chocolaterie vol passie. De hele dag door maken ze hier in de open productieruimte chocolade met de meest heerlijke chocolademelanges. Ze vervaardigen hun producten met liefde, met verse ingrediënten en goed samengestelde smaakcombinaties. En doordat ze al dat lekkers maken vanuit de open productieruimte, kunnen de klanten met eigen ogen aanschouwen hoe alles wordt gemaakt.

Eigen koffie

Chocolade, thee en koffieChocolaterie Pierre heeft een eigen koffielijn. ‘In de koffie hebben we onze eigen blend met een eigen smaak. De basis komt uit Brazilië, Honduras en Colombia. Dit geeft een nootachtige chocoladesmaak. De blend is afgemaakt met aardse donkere chocolade en kruidige tonen uit Flores en Indonesië. Het is een koffie die een mooie aanvulling weet te geven bij onze lekkernijen van chocolade’, vertelt Gert hierover.

Workshops

Wil je zelf ontdekken hoe deze heerlijke chocolade verwerkt wordt? Dat kan tijdens de workshops van Chocolaterie Pierre. Deze zijn er voor kinderen én volwassenen. Na een kort verhaal over de geschiedenis, herkomst en productie van onze cacao, start je met het kleuren en gieten een holfiguur, het maken bonbons en pindarotsjes of studentenflikken. Kortom: de workshops zijn creatief, informatief en natuurlijk erg leuk om te doen. Meer informatie over de workshops vind je op: www.chocolateriepierre.nl/workshops

Heb je al trek gekregen? Karin, Jeffrey en Gert verwelkomen je graag in Haarlem of Hillegom

Contactinformatie

Kleine Houtstraat 1
2011 DD Haarlem

maandag 13:00 – 21:30 uur​​
di t/m za 9:30 – 21:30 uur​​

Hoofdstraat 138
2181 EH Hillegom

ma t/m vrij 09:00 – 21:30 uur​​
Zaterdag 09:00 – 21:30 uur

www.chocolateriepierre.nl 
facebook.com/chocolateriepierre