Activiteiten – Eenden Tours Westland

Eenden Tours Westland

Wil jij altijd al eens een Oldtimer huren? En dan in het bijzonder een Lelijke Eend? Stap dan eens in een van de Deux Cheveaux (2CV) van Eenden Tours Westland.

Want een tour in een Lelijke Eend is een heuse beleving. De motor ronkt, de vrolijke claxon honkt en de vering van de authentieke stoelen maken het nostalgische gevoel helemaal af.

Met Eenden Tours Westland ontdek je in jouw Lelijke Eend het Westland en omstreken. Bij mooi weer kan het dak open en geniet je van het uitzicht én van de aanblik die jij krijgt van je medeweggebruikers. Neem een picknickmand mee voor onderweg of sluit je Oldtimer rit af met een barbecue of compleet buffet. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

Coronaproof Lelijke Eend huren

Eenden Tours Westland biedt Eendentours aan voor groepen zoals bedrijven, voor vrijgezellenfeesten, jubilea en andere groepsactiviteiten. Maar natuurlijk kan je ook geheel coronaproof een Lelijke Eend huren met je eigen huishouden met het Familiearrangement. Je wordt ontvangen met iets te drinken en wat lekkers, bekijkt een korte instructiefilm en kan met een routebeschrijving in de hand gezellig met je eigen gezin op pad. Genieten van de omgeving terwijl de kinderen op de achterbank autobingo spelen. En tijdens de stop volgt er een leuke activiteit; Boerengolf, Boerenbal of het maïsdoolhof.

Coronaproof Lelijke eend huren

Oldtimer huren met een groep

En wanneer het allemaal weer kan, is het natuurlijk helemaal spectaculair om met collega’s, vrienden of meer familieleden op pad te gaan. Een rij van kleurrijke Oldtimers trekt al helemaal veel bekijks! Rijd in een stoet door het prachtige Westland volgens een van de afwisselende routes die Eendentours Westland aanbiedt.

Oldtimer huren met groep

Verschillende tochten

Naast het Coronaproof Familie arrangement kan je ook kiezen voor een spannende fotopuzzeltocht, een route maken langs een prachtige bloemenkwekerij of met de pont de Maas oversteken richting de eilanden. Of je gaat op zoek naar de schat tijdens de Kraak de Schatkaartroute. Bekijk alle arrangementen en kies een dagje uit dat bij jullie past.

Contactinformatie

Kleine Achterweg 32
2671 LT Naaldwijk
T: 06-12839082
E: info@eendentourswestland.nl
W: www.eendentourswestland.nl
F: https://www.facebook.com/eendentourswestland