Uit eten – Eetcafe Giethoorn-Burgers & Grill

Eetcafé-bediening (003)

Build-your own Burger

Laat je vanaf Eetcafé Giethoorn-Burgers&Grill een dag lang vermaken met leuke activiteiten en lekker eten. Burgers& grill ligt in het midden van de historische dorpskern van Giethoorn en is te bereiken via de authentieke bruggetjes, die Giethoorn kenmerken. Vanaf het terras vertrekken de rondvaartboten, kano’s en fluisterboten om Giethoorn te ontdekken vanaf het water.

Eetcafe Giethorrn Burger

Wil je de omgeving in? Stap dan op een fiets, kickbike of in een DAFJE en ga op safari. Burgers & grill is een luxe hamburger restaurant speciaal voor families. Met een omheinde speeltuin, speelzolder met kegelbaan en ballen bak één van de weinige restaurants in Giethoorn waar de kinderen onbezorgd en naar hartenlust kunnen spelen.

Leuke activiteiten en lekker eten

Burgers&Grill is een sfeervolle American diner waar je kunt genieten van Build-your-Own-Burger, Build -your-own-salad of andere gerechten. Combineer het genieten van de heerlijke hamburgers met leuke activiteiten als varen, fietsen, DAF rijden, detective game of één van de VR-dinner games als casa di dinero, Hotelmoord of Bombsquad. De robuuste maar gemoedelijke sfeer met de gezellige en gastvrije service staan garant voor een leuke, lekkere  en gezellige dag uit.

Contactinformatie

Restaurant Eetcafé Giethoorn Burgers & Grill
Binnenpad 49, 8355 BR Giethoorn
0521-712420
Facebook
Website