Activiteiten – Escape Room Time

Escape Room Time

Escape Room Time is de allereerste ‘Real life’ escape room gecombineerd met Virtual Reality. Ze hebben verschillende thema’s waarbinnen je zowel virtueel als in real life puzzels moet zien op te lossen binnen een bepaalde tijd.

Samenwerken in de echte wereld en VR wereld

Er zijn verschillende activiteiten bij Escape Room Time. Om te beginnen heb je de escape room Time zelf. Dit is niet zomaar een escape room maar een escape room met de real life puzzels, in combinatie met Virtual Reality. Om uit deze ruimte te kunnen ontsnappen moet je dus goed kunnen samenwerken en goed kunnen communiceren. De real life puzzels kunnen dus mogelijk alleen opgelost worden als je goede communicatie hebt met degene die in de virtuele wereld kan kijken.

Escaperoom time klokken

Nieuw spel: Cops vs Robbers

Super gaaf! De nieuwste VR Game ‘Cops vs Robbers’ laat twee teams de intense actie van lasergamen ervaren in Virtual Reality. Je speelt daarbij met of tegen je medespelers, in teams of allemaal voor zich. De spelers hebben volledige bewegingsvrijheid in de VR Arena, alsof je een real life spel speelt… alleen dan in een compleet andere realiteit!

cops and robbers

Het spel duurt ongeveer 1 uur waarin jullie in rondes van ongeveer 6-8 minuten in teams met maximaal 4 tegelijkertijd tegen elkaar mogen knallen. Word jij de Cop of de Robber? Iedere speel map heeft zo zijn uitdagingen. Schiet luiken kapot, kruip, vlieg, buk en rol door het level om zo min mogelijk beschoten te worden en zo veel mogelijk medespelers te raken! Wie weet er de meeste kills en minste deaths te behalen?

Door de speciaal ontwikkelde pistolen lijkt het alsof je echt in de virtuele wereld aanwezig bent! Dit is next level lasergamen! Cops vs Robbers is niet eng, maar wel erg spannend.

escaperoom time Casa de Papel

Casa de Papel

Naast de escape room Time, bieden wij ook een escape room aan in het jasje van de populaire serie La Casa de Papel. Hierbij moet je goed samenwerken onder leiding van El Professor om de puzzels op te lossen. Bij deze escape room kan er dan ook gestreden worden tussen teams. De game kan wel met 48 personen tegelijkertijd gespeeld worden! Verder kan het gecombineerd worden met een vergadering voor een bedrijfsuitje of met één van onze andere activiteiten.

walking dead

The Walking Dead

Ben jij gek op horror? Dan mag je de nieuwst spannende horror game van Escape Room time zeker niet missen: The Walking Dead. dit is een game waarbij de spelers allemaal met VR in een team van 4 personen een verlaten schoolgebouw binnen moeten stappen om zombies te killen! Actie, actie en nog eens vette actie!

City games

Je kan met Escape Room Time ook de binnenstad van Utrecht verkennen met een van de twee city games: From Russia With Love en La Casa de Papel. Met deze city games beleef je een avontuur door de mooie binnenstad met zo veel mensen als jij maar in de groep wilt hebben. Het zijn speurtochten met gebruik van nieuwe technologie en uitdagende missies. Zo wordt er ook gebruik gemaakt van Augmented Reality, waar je echt versteld van gaat staan!

Tijdens deze speurtocht zijn het geen suffe vragen, maar echt escape room puzzels en raadsels. Eenmaal in de stad krijg je een koffer of een rugzak, afhankelijk van de gekozen versie, vol met gadgets mee waarmee jij de vragen mee moet gaan beantwoorden.

Pop-up Casa de Papel bij jou op locatie

Is Utrecht voor jullie wat te ver weg? Geen probleem! De nieuwste Casa de Papel VR game is namelijk ook te boeken in een pop-up versie, zodat je deze overal mee kan spelen. Ook deze room is een combinatie van virtual reality puzzels en real life, waarbij je goed samen moet werken om uiteindelijk de bank te kraken en je tegenstanders te slim af moet zijn!

Contactinformatie

A: Eendrachtlaan 260 in Utrecht
T: 030 227 3193
W: escaperoomtime.nl
F: Facebook