Activiteiten – Familiepark Plaswijckpark

pretpark Plaswijckpark

Een onvergetelijke dag vol buiten- en binnenpret!

Ben jij op zoek naar leuke activiteiten voor kinderen? Dan is een pretpark altijd een goed idee! Familiepark Plaswijckpark is een themapark in Rotterdam waar kinderen zich de hele dag volop kunnen vermaken. Lekker spelen in de speeltuin, klimmen en klauteren in de binnenspeeltuin, op zoek naar jouw favoriete dier in de dierentuin en lekker picknicken in het wandelpark.

Kortom, heerlijk zelf spelen of lekker ravotten met vrienden. In familiepark Plaswijckpark raak je niet uitgespeeld! Je kan zowel buiten als binnen spelen. Het park is super afwisselend met de verschillende wijken. En lekker overzichtelijk voor de begeleiders.

Speelwijck

Is het droog weer? Dan kan je jouw lol zeker op in SPEELWIJCK. Deze wijk staat vol met speeltuinen om heerlijk in te ravotten. Lekker schommelen en glijden, rondslingeren in de Apenspeeltuin of racen in de verkeerstuin. En als het echt lekker weer is, plons je heerlijk rond in de Havenspeeltuin: hier wordt je gegarandeerd kletsnat!

PLASWIJCKPARK verkeerspark

Huis in de heuvel

Maar ook op dagen dat het weer wat minder is, kan er heerlijk worden gespeeld. In het midden van SPEELWIJCK vind je namelijk het Huis in de Heuvel. Een super kleurrijke binnenspeeltuin (het huis van opa en oma Van der Plas) en is ook nog eens supergroot. Hier mag je lekker alles doen wat je thuis niet mag. Op de trampoline-bedden springen, spuiten met badschuim, rennen, kruipen en klauteren door de geheime tunnels en gangen van het huis.

binnen speeltuin Plaswijckpark

Dierenwijck

DIERENWIJCK is de dierentuin van Plaswijckpark. Hier wonen veel verschillende dieren zoals apen,  wallabies, zwarte zwanen en otters. Maar ook minder bekende dieren zoals een vari, nandoes en alpaca’s. Maar ook in DIERENWIJCK kan lekker worden geravot. Dit doe je in de speelbeek. Of test je vaartechnieken op de Vlottenvaart!

dierentuin Plaswijckpark

Wandelwijck

Tussen al dat spelen door moet er ook even gegeten en uitgerust worden. Dit kan heerlijk in WANDELWIJCK. Zoek een mooie plek op het gras om tussen de middag te picknicken of neem plaats op een van de vele picknickbanken en geniet.

Coronamaatregelen

Plaswijckpark heeft verschillende maatregelen genomen zoals o.a. desinfectiepunten, aangepaste looprichtingen, zodat iedereen veilig kan genieten van het park. Kijk voor de actuele Coronamaatregelen op de website: www.plaswijckpark.nl

Contactinformatie

Familiepark Plaswijckpark
a: Ringdijk 20, 3053 KS Rotterdam
t: 010- 4181836
e: info@plaswijckpark.nl
w: www.plaswijckpark.nl