Frans restaurant Fouquet

Fouquet reviews

Restaurant Fouquet is hét restaurant van Den Haag als het gaat om goed en lekker eten op een gastvrije en sfeervolle plek. Je vindt Fouquet al sinds jaar en dag in de Haagse Javastraat en is al weer sinds 2011 onder de bezielende leiding van chef-eigenaar Sebastiaan de Bruijn.

Fouquet chef-eigenaar Sebastiaan de Bruijn

Voel je thuis bij restaurant Fouquet

Bij Fouquet draait alles om haar gasten. Dat ze zich thuis voelen, lekker en goed kunnen eten en om iedere keer weer opnieuw verrast te worden met de kookkunsten en gastvrijheid van het team.

sfeer en ambiance bij Fouquet Den Haag

Verse producten, ambachtelijk bereid

Alle Frans-Mediteraanse gerechten die je op de menukaart vindt, worden bereid met zorg, aandacht en dagverse producten.

De keuze van gerechten is zeer uitgebreid. Je kan zelf een selectie maken van de menukaart, of je laten verrassen door een van de menu’s te kiezen.

Met Menu du Marché kan je al voor  € 29,50 genieten van een 3 gangen-menu bestaande uit verschillende gerechten, dagvers bereid met producten uit het seizoen.

Menu Fouquet is samengesteld door de chef en bestaat uit afwisselende seizoensgebonden gerechten die zijn aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur.

Met het Fouquet verwennerij arrangement geef je jezelf over aan de adviezen van het team van Fouquet, vanaf het aperitief tot aan de koffie.

Fine dining restaurant Fouquet Den Haag

Private dining

Ook voor speciale gelegenheden ben je van harte welkom. Heb je iets te vieren? Een jubileum, bruiloft of verjaardag? Of wil je een speciale (zakelijke) lunch organiseren.

Wij horen graag jouw wensen en informeren jou over de mogelijkheden.

Contactinformatie:

Fouquet openingstijden: van maandag tot en met zaterdag vanaf 18:00 uur. 
Adres: Javastraat 31a in Den Haag 
Telefoonnummer: 070 360 62 73
Fouquet reserveren: telefonisch of online
Direct Reserveren

Frans Restaurant Fouquet in Den Haag

Fouquet parkeren: Je vindt Frans restaurant Fouquet in de Javastraat tussen de Surinamestraat en de Frederikstraat. Parkeren kan je bij Fouquet voor de deur, of als het vol is in een van de omliggende zijstraten. Let wel op dat in bijna de hele omgeving betaald parkeren geld van 9:00 uur tot 24:00 uur. Alleen op het Bankaplein kan je vanaf 17:00 uur gratis parkeren. Er staat betaalautomaten langs de weg, maar je kan ook betalen met de parkeerapp op je telefoon (parkeerzone 2161)