Shoppen – Goudstroop

Goudstroop stroopwafels

Home of the original stroopwafel

Goudstroop is dé stroopwafelwinkel van Rotterdam. Ze verkopen meerdere soorten echte Goudse stroopwafels, namelijk de Van Vliet, Kamphuisen en Markus wafels. In 2014 opende het familiebedrijf Van Den Berg een shop in de Rotterdamse Markthal. Al snel bleek dat bezoekers van de hal, met name de toeristen, het heerlijke koekje niet konden weerstaan. De wafel zit in een verpakking waardoor het product goed zichtbaar en toegankelijk is. Hiermee was Goudstroop geboren. Nieuw, verfrissend en zichtbaar zodat goed duidelijk is wat er verkocht wordt!

De Goudstroop wafel

De Goudstroop wafel staat bekend om zijn bijzondere smaak en de knisperende stroop. Daarmee is het geliefd bij jong en oud. De stroopwafels zijn verpakt om mee naar huis te nemen of worden vers voor je klaargemaakt om gelijk op te eten. Je kan kiezen uit smaken als Nutella of Caramel Zeezout, maar ook uit toppings zoals Smarties, geboortemuisjes of caramelblokjes.

stroopwafels met topping

De krokante stroopwafels van Kamphuisen

Daarnaast koop je bij Goudstroop de krokante Kamphuisen stroopwafels. Deze wafels zijn dunner en worden gevuld met een ander soort stroop. De Markuswafels die ze ook verkopen, bieden ze in miniformaat en zelfs in een glutenvrije variant.

Geef een stroopwafel cadeau

Hoe leuk is het om stroopwafels cadeau te doen?! Goudstroop heeft een ruim assortiment aan cadeauverpakkingen. Kies bijvoorbeeld een mooi blik of een leuke Delfts Blauwe pot, alles kan! En natuurlijk zitten de lekkere stroopwafels erin! Verras iemand met een proef- of cadeaupakket en je geeft een waar feestje weg.

stroopwafel pakketjes en likeur

Eenvoudig stroopwafels bestellen in de webshop

Sinds 2020 kan je de stroopwafels van Goudstroop ook online bestellen. Zo hoeft niemand ze te missen. Maar zelf je stroopwafels afhalen in de Markthal kan natuurlijk geheel Coronaproof. En ook de proeverijen worden zo aangepast, dat deze ook snel weer kunnen worden afgehaald of geboekt voor grotere groepen.

Goudstroop webshop

Leuke stroopwafel activiteiten

Wist je trouwens al dat Goudstroop ook hele leuke activiteiten organiseert? Zo organiseren ze verschillende workshops en begeleiden ze tours door Rotterdam, waar een stop bij Goudstroop zelf voor een lekkere vers wafel natuurlijk onderdeel van is. Ze vertellen je dan gelijk een leuk verhaal over de oorsprong van de stroopwafel en demonstreren hoe zij ze maken. Ook kan je Goudstroop inhuren om bij jou op locatie verse stroopwafel te maken. Ze nemen dan een mobiele unit mee die makkelijk in een binnenruimte of tuin past.

Kortom, bij Goudstroop is het altijd feest en dat delen ze graag met iedereen!

Contactinformatie

Ds. Jan Scharpstraat 298unit 39, 3011 GZ Rotterdam
T: 06 51 61 47 70
E: info@goudstroop.nl
W: www.goudstroop.nl
Webshop: https://goudstroop.shop