Uit eten – Hudson Voorschoten

Hudson uitgelicht klein

Tasty Food with an American Bite

Bij restaurant Hudson Voorschoten waan je je even in de USA. Op de kaart staan Amerikaanse food classics en de sfeer is classy en comfy.  De stoere urban look van de Hudson restaurants geven je echt het gevoel dat je in een hip restaurant in hartje New York bent. In de inrichting zijn materialen gebruikt zoals staal en hout. Er staan comfortabele chesterfieldbanken en er hangen skulls aan de muur en er zijn pop-art muurschilderingen. Daardoor is het restaurant stoer en warm. Onze cocktails, speciaal biertjes en bites zijn ook lekker!

Lekker aan de borrel bij Hudson Voorschoten

American Tea en high wine

Naast de echte Amerikaanse food classics kan je ook genieten van een heerlijke American tea en een sfeervolle American high wine. Bij de American tea kan je genieten van diverse sandwiches, American pasty’s en heerlijke thee. Maar ook van een small chocolate Oreo milkshake. Bij de high wine wordt een selectie van huiswijnen geserveerd met heerlijk borrelhapjes zoals de lazy sunday nacho’s, een mini Hudson burger, een overheerlijke oervlees bitterbal en een tasty tomato soup.

Tiende vestiging

Hudson Voorschoten is alweer de tiende Hudson vestiging in Nederland. Deze vestiging staat op het Deltaplein, in het hart van historisch Voorschoten. De allereerste vestiging van Hudson werd in het Statenkwartier van Den Haag geopend in 2009. Deze locatie was binnen no time dé hotspot van locals en expats. Restaurant Hudson is iedere dag geopend van 10:00 uur tot 23:00 uur.

Hudson Voorschoten bar & kitchen

Perfecte eventlocatie

Behalve restaurant zijn de vestigingen Den Haag City Centre, Zoetermeer en Almere perfecte eventlocaties. Hudson biedt ruimte en arrangementen voor gezelschappen van 10 tot 600 gasten. Vergaderingen, bedrijfsborrels, bruiloften en ander soortige feestjes worden tot in de puntjes verzorgd.

Contactgegevens:

Schoolstraat 160
071 20 04 000
voorschoten@restauranthudson.nl
www.restauranthudson.nl

Facebook
Instagram
Direct Reserveren