Hudson

Restaurant Hudson vrouw

De Amerikaanse restaurantformule Hudson heeft verschillende vestigingen verspreid over het land. En er komen er steeds meer bij.

Restaurant Hudson: stoer, warm en easygoing

Hudson statenkwartierRestaurant Hudson neemt jou mee op een culinaire reis door de USA. Bij iedere vestiging vind je American Food Classics terug, zoals heerlijke malse burgers, stoere salades en de lekkerste nacho’s. Alle vestigingen hebben een stoere, urban look met telkens nét even een andere touch. Bij elk van de vestigingen heb je wel het gevoel in een hip restaurant in New York te zijn. Inmiddels zijn er 11 restaurants, waaronder een coffeebar.

Verschillende vestigingen, herkenbare vibe

Hudson interieur andere kantAlle Hudson vestigingen zijn uniform qua menu maar anders qua interieur. Overal zie je de stoere look terugkomen. Maar ieder restaurant heeft wel haar eigen ambiance, en dat maakt de Hudson restaurants zo bijzonder. Naast de restaurants is dit jaar ook de eerste Hudson Coffee vestiging in Leiden geopend. Dit is een lunch & bakery concept waar je heerlijk kan bijkomen tijdens het winkelen, of kan lunchen met collega’s. Van medio maart tot en met medio oktober kan je genieten genieten van een laid-back California Beachclub op het Zuiderstrand in Den Haag.

Heerlijke Amerikaanse food classics

Hudson lunch saladeWie bij Hudson gaat lunchen of dineren kan rekenen op Amerikaanse food classics zoals de Lazy Sunday Nachos, Smashing Salmon, Smokey Beefwrap, Steaks & Skewers en natuurlijk heerlijke Amerikaanse burgers. Maar ook voor cocktails, speciaal-biertjes en bites ben je bij Hudson aan het juiste adres. Wil je liever lunchen? Dat kan ook! Ze hebben namelijk ook een uitgebreide lunchkaart.

Heb je wat meer tijd? Ga dan voor een American Tea, een High Wine of een High Beer (let op, niet bij alle vestigingen beschikbaar). Bij de vestiging in Naaldwijk kan je op zondag een Sunday Roast Menu kiezen. Het is namelijk meteen ook een Roast Department.

Iets te vieren?

Hudson grote groepOok voor grote feesten en partijen moet je bij Hudson zijn! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een babyshower, een jubileum of een bedrijfsdiner. Alles is mogelijk. Bij een aantal vestigingen is zelfs een vergaderruimte te boeken. Ideaal voor een teamdag. En denk ook aan een American Tea of High Wine met een stel vriendinnen!

Contactgegevens

Vind de contactgegevens van de verschillende locaties van Restaurant:

https://restauranthudson.nl/about