Activiteiten – Inside Rotterdam – city tours

Inside Rotterdam City Tours

Come as a stranger, leave as a local

Inside Rotterdam biedt originele fietstours, food tours en rondleidingen aan in Rotterdam. Dit doen zij met een enthousiast en deskundig team gidsen die Rotterdam op hun duimpje kennen en van elke tour iets speciaals weten te maken.

Je kan de hele week terecht bij Inside Rotterdam voor groeps- en zakelijke tours en arrangementen. In de weekenden zijn er ook speciale instaptours voor individuen en kleine groepen in het Nederlands en Engels.

Op tour in Rotterdam

Iedere city tour laat je een andere kant van de stad zien. Echte foodies kunnen mee op de food tour, haven liefhebbers kunnen fietsen in de Rotterdamse haven. En als je echt verrast wilt worden, ga je mee het Wilde Westen van Rotterdam in.

Wild West Tour Inside Rotterdam

Momenteel kan je kiezen uit de volgende tours:

De Highlights fietstour Rotterdam – Zie alle highlights van Rotterdam! Een verrassende fietstocht langs de bekende én minder bekende plekken in het stadscentrum. Je ziet alle highlights, maar je wordt ook verrast met ongewone verhalen en plekken.

Food tour Inside Rotterdam tours

De Rotterdam Food Tour – Fiets of wandel: een culinaire ontdekkingstocht waarin je de lekkerste lokale en exotische delicatessen proeft.

De Wilde Westen fietstour – Verlaat het stadscentrum en leer het échte Rotterdam kennen. Ontdek de mooiste Street Art, architectonische pareltjes, oude havengebieden en leer artistiek Rotterdam kennen.

Dakentour Rotterdam - Inside Rotterdam

De Rotterdamse Dakentour – Fiets of wandel: een indrukwekkende tour langs, en op innovatieve en bijzondere daken in Rotterdam.

En de Haven fietstour – Stap op de veerpont richting de haven en verken de haven per fiets. Fiets tussen grote containerschepen, kranen en ontdek de verborgen parels van het Waalhaven gebied.

Op de website www.insiderotterdam.com vind je een uitgebreide omschrijving van elke tour.

Off the beaten path & Lokaal

De city tours van Inside Rotterdam geven je op een enthousiaste en unieke wijze een interessant beeld van Rotterdam. Zo heb je een rondleiding door Rotterdam nog niet eerder meegemaakt!

Inside Rotterdam City Tours

Buiten de gebaande paden. Weg van het gebruikelijke rondje. Wij nemen jullie mee op een ware ontdekkingsreis door Rotterdam. Zelfs Rotterdammers weten we te verrassen!

Kleinschalig. Wij kiezen bewust voor klein. Grote groepen zijn welkom en delen we op in kleinere groepen. Klein staat bij ons voor: interactie, aandacht en flexibiliteit.

Persoonlijk. Geen urenlange oraties, maar informatie afgestemd op jullie interesses. Wij bieden daarnaast persoonlijk contact en advies op maat. E-mail of bel ons om jullie wensen te bespreken.

Al drie jaar op een rij ontving Inside Rotterdam de TripAdvisor Certificate of Excellence vanwege de uitmuntende recensies op TripAdvisor.

Contactinformatie

1e Blekerhof 26
3011 CJ Rotterdam
010 307 0280
www.insiderotterdam.com
info@insiderotterdam.com