Activiteiten – Liz Dans Flamenco

Castagnetten

foto: Alex Schroder

Liz Dans Flamenco is de grootste Flamenco dansschool in Rijswijk. De lessen worden gegeven door Lizzy Verloop in de mooie dansstudio van Stichting Trias, centrum voor Kunsten. De zaal is groot genoeg om voldoende afstand van elkaar te kunnen houden.

Liz Dans Flamenco is gestart in 2014 en is uitgegroeid tot een grote Flamenco dansschool met Flamenco lessen op 5 verschillende niveaus, lessen in castagnetten spelen en dansen, cursussen Sevillanas, cursussen Palmas (ritme klappen) en cursussen Flamenco techniek.

Leer zelf Flamenco dansen in Den Haag

Leer nu deze prachtige Spaanse dans met de karakteristieke trotse houding, de mooie hand- en armbewegingen, het ritmische klappen (palmas) en het krachtige voetenwerk!

flamenco bij LizdansIn de Flamenco danslessen wordt veel aandacht besteed aan alle technieken en de expressie. Je kan ook later instappen in het seizoen.

Er wordt het hele dansjaar gewerkt aan een danschoreografie in een bepaalde Flamenco stijl (palo). Zo heeft iedere les zijn eigen danschoreografie. Wanneer je twee lessen per week volgt, leer je dus twee verschillende choreografieën.

Liz Dans Flamenco werkt samen met Flamenco gitarist Vicente José Santiago Santiago. Hij begeleidt regelmatig de Flamenco lessen en optredens en geeft de cursus Palmas.

Flamenco show

Jaarlijks presenteert Liz Dans Flamenco presenteert haar Flamenco show: in 2021 is dat op 4 juli in de Rijswijkse Schouwburg. Met Daniel Navarro, Erminia Fernandez Cordoba, Vicente José Santiago, Ron van Holland.

Flamenco show

Flamenco workshop

Ook voor een Flamenco Workshop kan je bij Liz Dans terecht. De workshop wordt geheel aan jouw wensen aangepast. Bijvoorbeeld met live gitaarbegeleiding of muziek op mp3. Maar ook een workshop techniek en korte choreografie of een workshop Sevillanas dansen (2 aan 2). Dit kan als teambuilding voor jouw bedrijf of als gezellige middag voor een feest zoals een verjaardag, vrijgezellenfeest of anders. Als de zaal vrij is op onze locatie kan dit eventueel met een drankje en tapas in het Theater café of bij jou op locatie.

Flamenco lesrooster Liz Dans 2020:

Vanaf 2 september begint het nieuwe dans-seizoen weer en worden er verschillende cursussen aangeboden.

Flamengo dansers van Liz Dans

Vanwege het virus is het lesrooster aangepast. Kijk voor het actuele rooster vanaf 2 september 2020 op de website van LizDans.

Leer nu Spaans dansen, leer nu Flamenco dansen bij Liz Dans in Rijswijk.