Shoppen – Madame Cocos

Madame Cocos cocosballen

Madame Cocos komt bij je thuis!

Madame Cocos bakt al jaren de lekkerste cocosballen. Vers afgebakken en in waanzinnig lekkere smaken. Je kent deze madame vast wel van de foodfestivals waar zij altijd zorgt voor lange rijen voor haar foodtruck.

De lekkerste cocosballs door de brievenbus

De foodfestivals staan, net als de horeca, nu even on hold. En daarom heeft Madame Cocos in 2020 een splinternieuwe webshop gelanceerd. Je kan jouw favoriete cocosdeeg nu online bestellen. Het deeg wordt bezorgd in een handige brievenbusbox en valt dus rechtstreeks bij jou thuis op je eigen deurmat.

Madame_Cocos_

Je eigen cocosballen bereiden

Het internet staat vol met recepten van kokosbollen en kokosballetjes. Maar de cocosballen van madame zijn gemaakt van het lekkerste cocosdeeg én zijn supersimpel te bereiden! Scoop, bake & enjoy. Na het scoopen gaan de verse ballen cocosdeeg de oven in. En daar ontstaat de magie. De ruimte vult zich met een ‘warmzoete’ geur. Eenmaal krokant en goudbruin uit de oven, is de binnenkant superlekker, zacht en smeuïg.

Do it yourself

Je kan de cocosballetjes scoopen (met een ijsschep of gewoon met de hand) in elk formaat dat je wilt. Leuk om te serveren als snack of dessert, of om te geven als cadeau. En wat dacht je van kleinere cocosballs voor bij een high tea of als tussendoortje? Of om te serveren als originele mini-verrassing, bij een kopje koffie of de thee.

Madame Cocos

Creatief met cocosdeeg

Met Madame Cocos kan je volop creatief bakken in je eigen keuken. Je kan het deeg kneden in elke vorm die je wilt en je eigen smaakmakers toevoegen. Of gebruik de cocosballen eens als basis voor een taart of een dessert met ijs. Ook leuk om samen met de kinderen mee aan de slag te gaan.

Nieuw, voorgescoopte ballen

Ben je minder creatief en ben je wel ontzettend gek op vers gebakken cocosballs? Dan zijn de Scooped Cocosballs echt iets voor jou en net zo simpel te bestellen als de bags.

Scooped Balls in brievenbusbox

De heerlijkste smaken

De cocosballs zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Hou je van Pure of Witte chocolade? Of ben je meer het pittige type dat gaat voor Gember Peper? Of wat dacht je van Red Velvet of Rum Rozijnen of Speculaas? Alle variaties zijn glutenvrij. Er zijn ook drie vegan-varianten (dus zonder dierlijke eiwitten): Vegan Naturel, Vegan Lemon Curd of Vegan Pure Chocolade Kurkuma.

De bestelling wordt geleverd in een kartonnen brievenbusbox met daarin twee zakken met elk 500 gram cocosdeeg of Scooped Cocosballs 2x boxje met 12 balls van 35g. Het is geen probleem om smaken te combineren.

Wil jij deze cocosballen hebben? Bestel ze hier!

Madame cocos stazak cocosdeeg

Bakadvies

  • Cocosbal ‘treat’, circa 15 gram: 160 graden ongeveer 10 minuten
  • Cocosbal ‘high tea’, circa 35 gram: 160 graden ongeveer 15 minuten
  • Cocosbal ‘original’, circa 60gram: 160 graden ongeveer 20 minuten
  • Vegan-varianten + 5 minuten bovenop het basis-advies

Over Madame Cocos

Madame Cocos produceert en verkoopt raw pastry van cocos. Het bedrijf is vijf jaar geleden opgericht door Sven Brink aka Madame Cocos. De kokosballetjes werden eerst alleen verkocht op markten en op festivals, maar werden al snel razend populair. De cocosballen zijn tegenwoordig verkrijgbaar, zowel rauw als afgebakken, in o.a. de (online) winkel, markten, festivals, pop-up stores, winkelcentra en in de horeca. Madame Cocos is altijd in ontwikkeling en presenteert ieder seizoen nieuwe smaken.

Contactinformatie

A: De Oude Veiling 79e, 1689 AD Zwaag
T: +31 (0)229 745 225
E: info@madamecocos.nl
W: madamecocos.nl