Activiteiten – PLAYGRND Breda

PLAYGRND Breda jeu de boules midgetgolf en ping pong

Go out & Play!

Heb jij zin in een gezellig uitje met een lekker nostalgisch gevoel? Dan ben je bij PLAYGRND in Breda precies aan het juiste adres!

PLAYGRND gooit namelijk de nostalgische activiteiten jeu de boules, minigolf en ping pong in de blender door ze aan te bieden op een trendy locatie met een lekkere club vibe. Dé perfecte cocktail voor een heerlijke middag of avond uit!

Een concept met stijl of beter gezegd: met ballen! Met MinigolfRevolution, Jeu de Boules banen en Ping Pong Area’s die je nog nooit eerder zo zag is dit DÉ nieuwe hotspot van Breda. In combinatie met de lekkerste hapjes en drankjes is dit de mooiste ‘speeltuin’ voor volwassenen. Dus,…Let’s play!

Midgetgolf Breda bij PLAYGRND

The PLAYGRND Experience

Je kent het vast… dat gezellige Jeu de boules-, Midgetgolf- of Ping Pong-sfeertje op de camping. Met je vrienden aan de babbel, een speciaal-biertje of wijntje in de ene hand, een heerlijk streetfood gerechtje in de andere en tussendoor een lekker balletje gooien of slaan.

Al het leuke van die ouderwets gezellige camping avondjes vind je bij PLAYGRND, maar dan indoor en in combinatie met lekkere deuntjes om een dansje op te wagen! De ultieme avond uit met vrienden en collega’s. Je koopt via de website een ticket voor €7,50, boekt een tijdslot en bent maar liefst 3 uur welkom om te genieten van THE PLAYGRND EXPERIENCE.

Level Up!

Naast tickets voor particulieren biedt PLAYGRND ook groepsarrangementen aan. Een chill avondje uit minigolf, Jeu de Boules of Ping Pong met vrienden, samenkomen met familie of een vrijgezellenfeest met ballen? Maak jouw groepsuitje nog leuker door een BBQ of Private game aan jullie PLAYGRND beleving toe te voegen. Kies voor een race tegen de klok om van het onbewoonde eiland te ontsnappen met de net iets anders dan andere escape rooms, Escape from the Island. Ben je eerder in voor een unieke verzameling aan denk, maak en doe-spellen? Dan zijn de Lockergames iets voor jou! Hierbij draait het om uitdaging, competitie en goede tactieken om met jouw team de meeste punten te scoren.

Games van STRND en PLAYGRND Breda

Team Up!

PLAYGRND is ook dé plek voor jullie bedrijfsuitje. Teambuilding verbroedert, motiveert en verandert beloftes in daden. Samen werken én samen strijden. Tegen én met elkaar! Een mooie manier om je team te versterken én om je werknemers een leuk avondje te bezorgen.

De sfeervolle evenementen locatie STRND, gevestigd in het centrum van Breda, staat voor unieke en gedurfde events. Creatiever, effectiever en anders dan anders. Bij de pakken neerzitten, daar doet STRND niet aan. Met deze instelling creëerde zij midden in de corona crisis deze bijzondere nieuwe beleving; PLAYGRND. STRND is tevens te boeken voor zakelijke events en bruiloften via www.strnd.nl.

PLAYGRND BREDA OPENING from STRND on Vimeo.

Kijk voor meer informatie over tickets, openingstijden & arrangementen op de website van PLAYGRND:

Contactinformatie

PLAYGRND
a: Slingerweg 76, 4814 AZ Breda
t: 076-7002771
e: info@strnd.nl
w: www.playgrndbreda.nl
Telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij tot 18:00 uur