PMU Salon

permanente make-up

Permanente make-up

Kom stralend voor de dag zonder veel gedoe

Draag jij graag make-up maar heb je ’s ochtends totaal geen tijd om je uitgebreid op te maken? Dan ben je in Den Haag, aan het Ganzenplansoen, aan het juiste adres! Hier vind je namelijk PMU Salon. Bij PMU Salon zijn ze gespecialiseerd in permanente make-up. Je kan bij ze terecht voor zowel medische als cosmetische behandelingen.

permanente make-up wenkbrauwen

Mooie, natuurlijke lippen

Je kan hier je lippen een boost geven door met een permanente lipliner jouw lipcontouren aan te zetten, waardoor je lippen weer een mooie en toch natuurlijke vorm krijgen. Maar ook een volledige inkleuring van de lippen is mogelijk. Zeker bij te dunne, lichte of a-symmetrische lippen is dit een uitkomst.

Stralende ogen

Je kan ook jouw ogen laten sprankelen en stralen door het aan laten brengen van een eyeliner of het aanzetten van jouw wenkbrauwen.

Een eyeliner laat jouw wimpers voller lijken waardoor jouw ogen vanzelf meer gaan spreken. Er zijn verschillende opties mogelijk. Van een subtiel dun lijntje tussen de wimperhaartjes , tot een brede volle eyeliner of zelfs een permanente eyeliner in twee of drie kleuren.

Jouw wenkbrauwen kunnen door de jaren heen steeds dunner of lichter van kleur zijn geworden. Hierdoor voel je jezelf al snel een beetje kaal in je gezicht. Hoeveel van ons zetten in de ochtend hun wenkbrauwen dan ook niet aan met een potlood of poeder?  Permanente make-up kan er voor zorgen dat jouw wenkbrauwen hun eigen vorm weer terugkrijgen. En de fijne bijkomstigheid is dan ook dat jij in de ochtend niet meer staat te prutsen met een net te hoog of te rond getekende wenkbrauw.

stralende blik met permanente make-up

Medische pigmentatie

Maar je bent hier ook in goede handen als het gaat om meer medische cosmetische behandelingen. Bij PMU Salon kan je medische pigmentatie laten aanbrengen (bijvoorbeeld na een borstamputatie) en het cosmetisch mooier maken van bijvoorbeeld een hazenlip, vitiligo of littekens.

Gekwalificeerd en vakkundig personeel

Eigenaresse Janneke Nijman is gediplomeerd en gespecialiseerd in zowel cosmetische als medische permanente make-up. Zijn heeft haar opleidingen gevolgd bij Ecuri en Hulscher Cosmetics. En door regelmatig masterclasses te volgen blijft ze op de hoogte van de nieuwste toepassingen en technieken.

Hoe gaat het aanbrengen van permanente make-up in zijn werk?

Als je voor het eerst keer permanente make-up laat zetten, zijn drie behandelingen nodig met steeds een periode van zes weken ertussen. De eerste behandeling duurt ongeveer twee uur, de tweede en derde behandeling een uur. De wijze van behandeling is natuurlijk afhankelijk van de behandeling waar je voor komt. In alle gevallen wordt de permanente make-up met kleine naaldjes aangebracht, maar de behandeling is nagenoeg pijnloos. Je krijgt vooraf een duidelijke uitleg van de behandelmethode en hoe je na behandeling de huid het beste kan verzorgen voor een optimaal resultaat.

Vragen?

Als je meer wilt weten over PMU Salon en haar permanente make-up behandelingen kan je altijd contact opnemen met eigenaresse Janneke. Zij informeert je graag.

Contactgegevens:

PMU SALON
Ganzenplantsoen 18
2496 HZ Den Haag
06-21593949
info@pmusalon.nl
www.pmusalon.nl