Activiteiten – Poldersport De Kwakel

Poldersport De Kwakel

Ben jij op zoek naar een sportief uitje regelen voor met collega’s of vrienden? Ga dan Poldersport de Kwakel! De plek voor de leukste actieve uitjes. Poldersport stelt graag samen met jou een programma op maat op, vol sportieve activiteiten.

Zo geregeld

Je nodigt je vrienden of collega’s uit en vertelt alleen maar dat ze wat extra oude kleding moeten meenemen. Zo’n half miljoen mensen zijn je de afgelopen 25 jaar voorgegaan. De keuze voor Poldersport kan eigenlijk niet misgaan. Na zoveel jaar ervaring kunnen we eigenlijk iedereen tussen de 8 en 80 jaar een prachtig programma bieden. Wie een half uurtje kan wandelen kan ook Poldersporten!

Dé ideale plek voor actieve uitjes: Waar zullen we beginnen?

Handig is dat we de hele logistiek lekker op orde hebben. Parkeren is geen probleem. Er zijn ruime parkeerplaatsen voor bussen, auto’s, motoren, brommers en fietsen op ons eigen terrein. Een grote ontvangstruimte en een nog veel groter terras. Kluisjes voor je waardevolle spullen en zeer ruime, moderne kleed- en doucheruimtes.

En laten we het belangrijkste niet vergeten: Poldersport biedt een zeer groot en gevarieerd sport aanbod. Als het echt moet kunnen er 500 mensen comfortabel sporten en dan nog steeds zonder wachttijden.

De leukste sportieve activiteiten

Een familiebedrijf – Melkvee en Poldersporten gaan prima samen

De locatie van Poldersport is zeker zo bijzonder. Alles gebeurd op een melkveebedrijf met 40 blaarkopkoeien. De ronde stal staat midden tussen de sportonderdelen en de koeien lopen gewoon tussen de sporters door. De monumentale boerderij wordt al 4 generaties gerund door de familie Blommestijn. De boerderij bestaat sinds 1894, Poldersport sinds 1994. Sinds 12 jaar is de boerderij biologisch. Van onze melk maakt Campina allerlei biologische zuivelproducten. Het werk op de boerderij wordt voor een deel gedaan door onze zorgboeren. Als dagbesteding zorgen zij voor de koeien en kalveren en klein onderhoud aan de boerderij.

Actieve uitjes tussen het melkvee

Poldersport de Kwakel: Dé plek voor al jullie actieve uitjes

Maar nu, het programma. Het terrein van Poldersport staat vol met sportieve activiteiten. Dus we kunnen je een ruim aanbod van mogelijkheden bieden waarbij je een compleet arrangement kan boeken voor jullie actieve uitje.

Zo heb je de zeskamp. Voor de zeskamp zijn zo’n 26 verschillende spellen beschikbaar, waar een selectie, passend bij jullie groepssamenstelling, voor wordt gemaakt.

Natuurlijk doorloop je met de groep ook de Poldersurvival. Want daar kom je vooral voor. De Poldersurvival bestaat uit zo’n 40 obstakels. Sommige boven het weiland, maar de meeste natuurlijk boven de sloten. Ook hier geldt : vrijwel alles is in eigen huis ontworpen en gebouwd. Moeilijkheidsgraad varieert hier van 3 tot 10! Bij alles geldt: gewoon proberen, je kunt hoogstens in het water vallen.

Volop sportieve activiteiten bij Poldersport

Nog veel meer sportieve activiteiten

Naast de zeskamp en de poldersurvival kan je ook kiezen voor een kanotocht, een kennismaking met boogschieten, het Poldermodel (samenwerken om de beste oplossing te zoeken door een opdracht uit te voeren). Maar ook andere teambuildingsactiviteiten zoals: vlotbouwen, touwbrugbouwen en katapult bouwen (en schieten natuurlijk). Of onze fotospeurtocht en het Quakelgolf. Grote groepen kunnen uiteraard splitsen en verschillende activiteiten doen.

Poldersport de Kwakel biedt je complete arrangementen aan. Van een ontvangst met een kop koffie, thee en een plak Kwakelse krentenwegge, een uitgebreide lunch tussen de activiteiten door en een afsluitende borrel, tot aan een uitgebreid barbecue buffet. Een mooie afsluiting van zo’n leuke actieve dag.

Als je even doorklikt naar de website van Poldersport kan je nog meer specifieke informatie vinden.

Contactinformatie

Albert en Astrid Blommestijn
A: Boterdijk 91, 1424 ND De Kwakel
T: 0297-563679
I: info@poldersport.com
W: www.poldersport.com.
F: www.facebook.com/Poldersportbv