Restaurant Elea

uit eten Restaurant Elea

Culinair genieten in Rijswijk

Restaurant Elea vind je in het centrum van Oud-Rijswijk op de Herenstraat. Chef-kok Takis Panagakis streelt niet alleen de smaakpapillen met zijn heerlijke gerechten met subtiele Griekse invloeden. Takis trakteert ook de ogen door de prachtige presentatie op het bord. Lekker eten in een prachtig en sfeervol restaurant.

Interieur Restaurant EleaHet restaurant

Elea (Oud-Grieks voor ‘olijf’) is de term die de Griekse filosofen ooit gebruikten voor vernieuwing, vrijheid en uitdaging.

De kookstijl van Takis is modern en innovatief, wat hier naadloos bij aansluit. Restaurant Elea draagt haar naam dan ook met recht.

Klassieke gerechten worden op geheel nieuwe wijze bereid waardoor je steeds weer verrast wordt met bijzondere combinaties.  die perfect in elkaar opgaan. De ambiance in het restaurant straalt Griekse warmte uit. Als gast word je met open armen ontvangen door de vriendelijke en vakkundige bediening. Zij zorgen ervoor dat het je tijdens het diner nergens aan ontbreekt.

Heerlijke gerechten bij EleaInvloeden

Chek-kok Takis is geboren en getogen in Griekenland, waar hij leerde koken met pure kraakverse producten en heerlijke smaken. Zijn geboorteland is de inspiratiebron voor het totale concept van restaurant Elea; Van de inrichting en de gerechten tot aan de wijnkaart.

chef Takis van Restaurant EleaTakis: ‘Elea is een reflectie van mijn afkomst en een knipoog naar de toekomst; een plek om smaken te ontdekken en verrast te worden. Ik wil mijn kennis, achtergrond en visie met onze gasten delen en hen iets nieuws laten beleven.’

 Openingstijden:

Woensdag tot en met zondag vanaf 18:00 uur.
De keuken is geopend tussen 18:00 uur en 22:00 uur.

Maandag en dinsdag gesloten.
Lunch en diner (op sluitingsdagen) op aanvraag.

Contactinformatie:

Voorkant Restaurant EleaReserveren:
070-214 38 60
Direct Reserveren

Adres: Herenstraat 83-85, 2282 BS Rijswijk
Website: www.restaurantelea.nl