Uit eten – Restaurant ’t Binnenhof Paasloo

Voorzijde 't Binnenhof Paasloo (002)

Restaurant ’t Binnenhof is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), en is een familierestaurant bij uitstek. Vanuit ’t Binnenhof organiseer je de leukste dagjes uit in combinatie met heerlijk culinair eten.

Leuke activiteiten

Restaurant ’t Binnenhof biedt je arrangementen aan voor een ontsnapping uit een van de escaperooms, lekker klimmen in Klimbos Avontuurlijk Paasloo of een van de andere groepsactiviteiten zoals suppen, (boog)schieten, fietsen, varen en nog veel meer. Je kan zelfs een overnachting boeken via Eetcafé Giethoorn op Villapark de Weerribben. Bekijk alle dagjes uit en familie uitjes, of geniet van lekkere gerechten van de a la carte kaart!

RP-Weerribben-Restaurant-010

Heerlijk eten met het hele gezin

De heren Bult verzorgen samen met hun keukencrew de culinaire vermakelijkheden. De landelijk gelegen boerenhofstede staat op een groot en ruim opgezet erf, grenst met het terras, tuin en diverse speeltoestellen aan een grote waterpartij. Een echt familierestaurant waar je in alle rust uitgebreid kunt lunchen of dineren, maar ook zeer geschikt is om lekker met kinderen uit eten te gaan. En natuurlijk zijn groepen en grotere gezelschappen ook van harte welkom!

Bediening terras Binnenhof_ (002)

Compleet verzorgd dagje uit

’t Binnenhof is meer dan zomaar een restaurant, wij verzorgen graag een onvergetelijke dag, avond of weekend voor u. Culinair genieten, onbezorgd ontspannen en diverse leuke, hilarische en spannende activiteiten: Dat is waar ‘t Binnenhof voor staat.

Contactinformatie

Restaurant ’t Binnenhof Paasloo
Binnenweg 12, 8378 JJ Paasloo
0561-452992
Facebook
Website