Activiteiten – Roundhill indoor skiën en snowboarden

Roundhill ski en snowboard school

Roundhill in Dordrecht is een indoor ski- en snowboardbaan waar je lessen kan volgen, jouw techniek kan aanscherpen, in conditie kan blijven en plezier kan maken. Alleen, met een groep en als (bedrijfs-)evenement.

Leren skiën of snowboarden

Ga jij dit, of komend jaar op wintersportvakantie? Kan je al skiën of snowboarden maar wil jij je techniek verder bijschaven? Of ga je voor het allereerst richting de sneeuw en wil je in ieder geval de basisprincipes onder de knie krijgen? In beide gevallen is Roundhill ‘the place to be’!

Bij Roundhill krijg je les op de rolbaan. De ervaren en gediplomeerde instructeurs geven je les op jouw eigen niveau en brengen je hier stap voor stap verder in. Hiermee zorg je voor een goede voorbereiding op jouw wintersportvakantie.

Iedereen heeft zijn eigen doelstellingen en daar werken de instructeurs bij Roundhill op individueel niveau aan. Zo zal de ene persoon een paar lesjes willen hebben om de ski- of snowboardvaardigheden af te stoffen voor de vakantie en wil de ander flink aan het werk om zijn eigen techniek naar een hoger niveau te tillen. Jouw doelen worden dan vooraf bekeken en na een introductieles wordt bepaald welk lesniveau jij hebt en welke instructeur het beste op jouw doelen aansluit.

Met Roundhill de sneeuw in

skiles in de sneeuw met RoundhillNaast de lessen op de rolbaan, kan je verschillende sneeuwlessen volgen. Op de rolbaan leer en voel je heel goed waar de aandachtspunten zitten in jouw techniek. Maar het is net zo belangrijk om de geleerde techniek toe te kunnen passen in de sneeuw. Want daar voelt het toch allemaal net even anders aan. De instructeurs van Roundhill zorgen ervoor dat je eerst een goede technische basis hebt op de rolbaan. Vervolgens nemen ze je mee naar de sneeuwbaan.

Met een leuke groep op vakantie in Frankrijk

Met Roundhill in de bergenJe kan zelfs de ‘echte sneeuw’ in! Roundhill organiseert in samenwerking met SnowTime Travel diverse reizen naar de sneeuw in Frankrijk. Je kan met een of meerdere vrienden gaan, maar je kan ook prima alleen aanschuiven. De klantenkring van Roundhill bestaat uit een uiteenlopend gezelschap, waarbij gezelligheid en lekker skiën de boventoon heeft. Ze kan je georganiseerd op wintersportvakantie en heb je ook nog eens de vertrouwde leraren van Roundhill en de kwaliteit van de lessen uit Nederland mee!

Groepsuitjes

Mooie bar en ruimte voor groepsuitjesHet is bij Roundhill ook mogelijk om een evenement te organiseren. Zowel zakelijk als privé. Een teambuildingsevenement, een vrijgezellenfeestje of ander jubileum. Er is voldoende ruimte voor een plenaire sessie voor of na het skiën of snowboarden. Je krijgt in groepsverband les en geniet tussendoor van een lekker hapje, drankje en gezellig of leerzaam samenzijn.

Ook voor kinderfeestjes kan je bij Roundhill terecht. Lekker eten en tussendoor actief met elkaar bezig zijn op de rolbaan.

Er is volop flexibiliteit dus de mogelijkheden kunnen op maat worden gemaakt. Wil je hier meer over wilt weten? Neem dan rechtstreeks contact op met Roundhill via: info@roundhill.nl.

Contactgegevens

Roundhill indoor ski- en snowboarden

Mijlweg 53 D-1
3316 BE Dordrecht.
078 64 75 611
info@roundhill.nl
www.roundhill.nl 
https://www.facebook.com/RoundhillNL/