Stad Unique groepsuitjes

Stad Unique groepsuitje

De spannende en voordelige groepsuitjes van Stad Unique zijn ideaal voor een gezellige familiedag of vriendinnendag in een stad naar keuze. De citygames van Stad Unique zijn mogelijk in meer dan 80 steden in Nederland, België en Duitsland. Zo combineer je een stedentrip met een leuk groepsuitje!

Stad Unique is al vanaf 1990 actief en met deze jarenlange ervaring zijn ze heel goed in staat om hun activiteiten op een hoog niveau te behouden. Goed opgeleide mensen ontwikkelen de programma’s en enthousiaste, goed voorbereide instructeurs begeleiden jou en je team onderweg.

Interactive stadswandelingen

Stadswandelingen stad UniqueDe activiteiten bestaan uit groepsspelen die je in bijna alle steden in Nederland en een groot aantal steden in België en Duitsland kan spelen. Sightseeing in een stad is leuk, maar Stad Unique zorgt ervoor dat de stadswandeling nog leuker wordt en laat je de interessante plekken in de steden zien waar je normaal al pratend aan voorbij zou lopen. Ze laten je de steden zien met een twist, gezelligheid en veel lol!

WhatsApp Moord Tocht

moordtocht Stad UniqueEr is een moord gepleegd en de politie zit met haar handen in het haar! Kan jij de moord oplossen? Speel dit leuke en zeer goedkope uitje in een stad naar keuze. Met behulp van foto’s en een kaart van de stad ga je op zoek naar de fotolocaties om daar een groepsselfie te maken. Elke groepsselfie levert een aanwijzing op. Lukt het jullie om deze moord binnen 3 uur op te lossen?

Hoe werkt de WhatsApp Moordtocht van Stad Unique?

Per e-mail ontvangen jullie van te voren de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Tevens ontvangen jullie een kaart van de stad waar de moord heeft plaatsgevonden. Het centrum is opgedeeld in vakken en in een aantal vakken moeten jullie op zoek naar een locatie waar je een groepsselfie maakt. Via WhatsApp stuur je die naar de instructeur van Stad Unique en krijg je een aanwijzing over de moord. Al lopend langs de leukste plekjes van de stad verzamelen jullie zo steeds meer aanwijzingen over de moord. Lukt het jullie om de moord binnen de tijd op te lossen?

Levend Ganzenbord

Levend GanzenbordEen bordspelletje dat jou door de straten van een stad naar keuze leidt: Levend Ganzenbord. Geen kwestie van dobbelsteen gooien en pionnetje verplaatsen, maar doe- en denkopdrachten uitvoeren in een bruisende stad. Het doel is om met elke behaalde opdracht een letter te verzamelen om het codewoord te kraken. Er is wel een twist: met de denkopdrachten verzamel je een letter. Met de doe-opdrachten kom je de volgorde van de letters te weten.

Het leuke aan Levend Ganzenbord is dat het in een stad naar keuze gespeeld kan worden. Elke stad heeft zijn eigen omgeving en ijkpunten en daarmee heeft het spel in elke stad ook zijn eigen karakter. Dat maakt de activiteit flexibel, afwisselend en toegankelijk voor veel verschillende doelgroepen en biedt voor ieder wat wils!. Bovendien is het leuk om op deze manier een stad wat beter te leren kennen en is het een goed alternatief voor een stadstour. Of je nu een teamuitje hebt, een vrijgezellenfeest of familiedag met volwassenen of kinderen; dit stadsspel daagt je altijd uit.

Groepsuitje boeken

Organiseer jij een groepsuitje en wil je een van deze spellen boeken, (of een van de vele andere spellen die Stad Unique aanbiedt) in een stad naar jouw keuze? Kijk dan snel op www.stadunique.nl/uitjes

Contactinformatie:

Stad Unique
t: 085 487 99 20
Facebook
Instagram
YouTube