Uit eten – Barabas foodbar

Barabas

Voor het lekkerste ‘streetfood’ van Diemen, moet je bij Barabas zijn! Barabas foodbar is een funky restaurant aan de Dalsteindreef in Diemen waar jij heerlijke wereldse gerechten kan eten.

De menukaart

Op de lunchkaart vind je lunchgerechten van over de hele wereld. Van winterse warme wentelteefjes, Cubaanse sandwiches en Mexicaanse huevos rancheros, tot aan döner, köfte en Korean streetfood.

En tijdens het diner kan jij je laten verrassen met heerlijke grill-bites van de Green Egg, vlees, vis en vegan tacos of heerlijke bao buns. Maar ook van een lekker stuk vlees, stoofpotje of heerlijke salades.

Barabas Streetfood

Naast de streetfood voor de lunch of diner, kan je ook heerlijke streetbites bestellen zoals verschillende dimsum, samosa’s en nacho’s. Of wat dacht je van Emping met pittige pindasaus of ramen? Er is echt voor iedereen wat lekkers te vinden! Zelfs de ware zoetekauw is niet vergeten. Zij kunnen hun lol op met een sticky toffee cake, bougatsa en heerlijke taarten.

Barabas Foodbar

Funky drinks

Maar weet je dat Barabas ook bekend staat om haar funky drinks en cocktails? Heb jij wel een gehoord van een Curacao Fruitmarket green tea of een Kenia Tinderet estate black tea? En ken jij de cocktails Cucumber Crispy en Singapore Sling al? Uiteraard hebben ze ook verschillende alcoholvrije cocktails zoals de Ultaviolet en de Pinaple Sour voor je. Kom op ontdekkingsreis en geniet!

Start van jouw concert- of voetbalavond

In ongeveer 5 minuten rijd je met de auto zo een van de parkeergarages rond de Ziggo Dome en de Johan Cruijff ArenA op. En op slechts 3 metrohaltes afstand ben je ook zonder auto zo van de Foodbar bij de Johan Cruijff boulevard. Dé perfecte plek dus om een gezellige en lekkere hap te eten voor jouw concert- of voetbalavond!


Contactinformatie

A: Dalsteindreef 7033 in Diemen
T: +31 (0) 20 2272118
E: info@foodbar-barabas
W: foodbar-barabas.nl