Uit eten – Miss Maddy Delft

Miss Maddy

Heerlijk veganistisch en vegetarisch eten in Delft

Stap in de wereld van Miss Maddy. Dé plek om te genieten van veggie & vegan gerechten. De menukaart is herkenbaar voor iedereen, ook als je van vis en vlees houdt!

Shared dining met heerlijke en eerlijke producten

De avond is van begin tot einde een beleving met het avondvullende shared dining concept. Kies jij een notuna taco, een gyoza of een gegratineerde shiitake? Of ga je liever voor een hapsalon, een mini cheeseburger of een truffel risotto? Allemaal smaken die je keer op keer weer verrassen. En bestel een Miss of Mr cocktail om je Miss Maddy-beleving helemaal compleet te maken. Elke dinsdag & donderdag in juli en augustus drink je ons Miss & Mr Cocktails voor € 6,50.

Miss Maddy

Voel je thuis bij Miss Maddy

Binnen neem je plaats in een sfeervolle zaak en in de zomermaanden hebben we plek voor je in de idyllisch binnentuin.

Miss Maddy is eigentijds, bewust, creatief en een beetje eigenwijs.

De veggie & vegan gerechten die we serveren zijn zeker niet saai te noemen. Tijdens het avondvullende shared dining concept geniet je van tips to start, cold dishes, warm dishes en desserts, zoals table made guacamole, biet tataki, mini cheese burgers en panna cotta. Fijn als je niet kan kiezen, fijn dat je alles lekker kan delen.

Miss Maddy

Miss Maddy bevindt zich aan het Agnetapark in Delft. Onze sfeervolle ingerichte locatie is ook geschikt is voor events. Wil jij bijvoorbeeld je verjaardag, jubileum of babyshower organiseren? Dat kan! Ook voor zakelijke events als bedrijfsfeesten of vergaderingen kan je bij Miss Maddy terecht.

Kom eten bij Miss Maddy

Tot snel bij Miss Maddy, hét veganistisch en vegetarisch restaurant in Delft! Op dinsdag tot en met donderdag betaal je € 34,50 en vrijdag tot en met zondag betaal je € 37,50. Kinderen eten al voor € 19,50 en kinderen tot en met 3 jaar eten gratis. Dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Miss Maddy


Contactgegevens:

A: Zocherweg 9 in Delft
T: 015 241 00 20
@: info@missmaddy.nl
W: www.missmaddy.nl
F: www.facebook.com/missmaddy.delft
I: www.instagram.com/missmaddy.delft

Openingstijden: Miss Maddy Delft is dinsdag tot en met zondag geopend van 17.00 uur tot 22.00 uur. Miss Maddy is op maandag gesloten.

Parkeren
In de buurt van Miss Maddy (Agnetapark) is vergunning parkeren van kracht. We raden je daarom aan om de Prinsenhofgarage te gebruiken (Kampveld 3, op 5 min loopafstand). Let op: neem de uitgang het dichts bij de in-uitgang van de auto.