Uit eten – Oss&Zyl

Oss en Zyl aan het water

Oss&Zyl is een unieke combinatie van een Bakkerij, koffiezaak, ijssalon en brasserie onder één dak. Start de dag met een heerlijk ontbijtje, geniet van vers gebakken brood of neem een koffiepauze met lekkers uit de patisserie. Een verrassende lunchkaart, uitgebreid ijssassortiment en de mogelijkheid om te genieten van een high tea/wine/beer of Bubbels en Bites (met of zonder reservering) bieden een perfecte middag of dagje uit.

Oss & Zyl Bakery

Erop uit

OSS&ZYL is gevestigd op het luxe park Waterstaete aan de rand van Ossenzijl en is met haar terras direct gelegen aan het water van de Weerribben. De ideale locatie om er samen op uit te gaan om de Weerribben te gaan ontdekken. Of je nu kiest voor een ontdekkingstocht vanaf het water of voor een expeditie op het land, OSS&ZYL biedt een perfecte combinatie van een activiteit met eten en drinken. Dit alles in een gezellige brasserie, prachtige serre aan het water of op het zandterras aan de oevers.

Weerribben Wieden

Weerribben-Wieden

OSS&ZYL is gevestigd in het Nationaal park de Weerribben-Wieden; Het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. In 1992 is het Nationaal Park de Weerribben opgericht en in de begin jaren van deze eeuw verbonden aan de Wieden, waardoor er één van Nederlandse mooiste natuurgebieden is ontstaan; uniek in zijn soort en biedt veel ruimte aan verrassende flora en fauna. Met haar grote netwerk aan wandel- en fietspaden, maar ook een grote diversiteit aan kleine en grote vaarwegen in combinatie met uit de vroegere tijden ontstane laagveen moeras  biedt het alle ingrediënten om zowel actief als passief te genieten van een gezellige dag uit in deze prachtige omgeving.


Contactgegevens

A: Waterstaete 1, Ossenzijl
T: +31 561 208 000
E: info@ossenzyl.nl
W: ossenzyl.nl