Uit eten – Rozey Delft

veganistisch en vegetarisch restaurant Rozey Delft

Het eerste volledig veganistisch en vegetarisch restaurant van Nederland

ROZEY is het allereerste restaurant in Nederland waar je all inclusive veggie en vegan kan dineren inclusief dranken voor een vaste prijs.

All you can eat concept met heerlijke en eerlijke producten

Rozey Delft werkt volgens het all inclusive concept. Je bent welkom voor het diner en betaalt een vaste prijs. Elke ronde bestelt ieder maximaal twee gerechtjes per persoon. Je vult de nummers van de gerechtjes op het bestelkaartje in en de gerechtjes naar jouw keuze worden aan tafel uitgeserveerd. Met het bijzondere concept speelt ROZEY in op de toenemende vraag naar eerlijke en mooie gerechten zonder vlees of dierlijke producten.

ROZEY Delft

Menukaart vol met veganistische en vegetarische gerechten

Alle 56 gerechtjes van het all inclusive-menu zijn gecreëerd met eerlijke producten waarbij vleesvervangers, heerlijke sauzen en verse groenten de boventoon voeren. Alvast een voorproefje: de bekende vegan bitterbal, de vegan coquilles met beurre-blanc saus en spaghetti van knolsederij tot en met saté en burgertjes. En de desserts? Je kiest maar liefst uit 12 verschillende desserts zoals de lemon poppy cake, bloedsinaasappelijs, kokos panna cotta, cheesecake en een bio kaasplankje. Om je vingers bij af te likken!

En het mooie van het concept is, als je niet kan kiezen, bestel je gewoon alles waar je trek in hebt!

veganistisch en vegetarisch restaurant Delft

Tot snel bij ROZEY, hét veganistisch en vegetarisch restaurant in Delft!

Contactgegevens:

A: Zocherweg 9 in Delft
T: 015 251 00 20
@: delft@rozey.nl
W: www.rozey.nl
F: www.facebook.com/rozey.nl
I: www.instagram.com/rozey.nl

Openingstijden: ROZEY Delft is dagelijks geopend van 17.00 uur tot 22.30 uur.

Parkeren:

In de buurt van ROZEY (Agnetapark) is vergunning parkeren van kracht. We raden je daarom aan om de Prinsenhofgarage te gebruiken (Kampveld 3, op 5 min loopafstand). Let op: neem de uitgang het dichts bij de in-uitgang van de auto.