Visrestaurant Les Copains

Les Copains Breestraat Delft

Restaurant Les Copains is gevestigd in de Breestraat in de Delftse historische binnenstad en is hét visrestaurant van Delft. Gastvrouw Debbie en Chef Eric staan al sinds 2003 aan het roer van dit restaurant dat al door vele beoordelingen en prijzen is geroemd om haar heerlijke visgerechten.

Heerlijk eten in een gezellige, gastvrije ambiance

tafel Les CopainsBij Les Copains voel je je al snel goed op je gemak. Hier heerst geen stijve of strakke sfeer, maar juist huiselijk en toegankelijk. Het restaurant is modern, knus en overzichtelijk ingericht en geeft direct zicht op de keuken, zodat je kan zien wat daar gebeurt en je eenvoudig contact kan maken met het keukenteam. Bij binnenkomst word je gastvrij ontvangen door gastvrouw Debbie of Pascal.

Ieder dag verse vis

Chef Eric koopt zijn verse vis en schaaldieren iedere dag in. Hij ziet er dan ook op toe dat deze van een perfecte kwaliteit zijn en stemt zijn inkopen van zowel de vis, schaal- en schelpdieren als groenten af op het seizoen. Zo kan jij je iedere keer weer opnieuw laten verrassen met heerlijke visgerechten en prachtige smaakcombinaties. Niet voor niets dat Les Copains als visrestaurant al meerdere prijzen heeft gewonnen en al sinds 2005 opgenomen is in de Michelin Gids met het kenmerk kwaliteitsvolle keuken.

Van á la carte tot een all-in diner

menu Les CopainsBij Les Copains is alles mogelijk. Van een 3- tot 5 gangen-diner tot een 6-gangen all-in-diner of á la carte met onder anderen oesters, plateau fruit de mer, tarbot en huisgemaakte garnalenkroketjes.

Begin bijvoorbeeld met een heerlijke fruits de mer, waarbij allerlei schaal- en schelpdieren van het seizoen worden geserveerd. Of geniet van een paar overheerlijke oesters om de smaakpapillen wakker te maken voor al het lekkers dat nog gaat volgen.

Iedere dag kan je kiezen uit een mooi menu dat geserveerd wordt in 3- 4- of 5- gangen. Daarnaast kan je kiezen uit het á la carte menu, waar ook de vleesliefhebber iets lekkers zal vinden.

Dus wil jij een avond heerlijk eten in een prettige en gemoedelijke sfeer? Dan is visrestaurant Les Copains een absolute aanrader!

Contactinformatie:

Breestraat 8
2611 RG Delft
015 214 40 83
www.lescopains.nl
www.facebook.com/Les-Copains 
instagram.com/restaurant_les_copains

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag – 18:00 uur tot 22:00 uur
Maandag en dinsdag gesloten

Parkeren

Delft is een echte fietsstad. Dus kom je op de fiets, dan kan je deze gewoon voor de deur van het restaurant kwijt. Kom je toch liever met de auto? Dan parkeer je makkelijk in de Zuidpoort Parkeergarage aan de Zuidwal. Deze vind je onder de Pathé bioscoop en Theater de Veste. Van hieruit loop je vanuit het Vesteplein de Brabantse Turfmarkt op en steek je de brug over. De eerste zijstraat aan de linkerkant is al de Breestraat waar je visrestaurant Les Copains ongeveer halverwege de straat vindt.