Wereldrestaurant Samen

Eten bij restaurant Samen

Brengt all you can eat naar een hoger niveau

Wereldrestaurant Samen is een nieuw restaurant in Den Haag aan de Brasserskade. Een prachtig restaurant dat door de gunstige ligging langs de A13 bij knooppunt Ypenburg goed bereikbaar is vanuit Rotterdam, Delft, Den Haag, Rijswijk en Voorburg.

Genieten van heerlijk eten en drinken, een internationale keuken in een sfeervolle omgeving met gastvrij personeel. En dat alles in een.

Werelds eten en voor ieder wat wils

 Wereldrestaurant SamenHier kan je tijdens het eten op wereldreis. Door de verschillende internationale keukens kan je op één avond overspringen van het ene land op het andere en proeven wat iedere keuken te bieden heeft.

Van Oriëntaalse specialiteiten tot aan de Franse en Italiaanse keuken naar heerlijke stukken vlees en verse vis.

Hoe het werkt

Eten bij restaurant SamenOns concept is redelijk eenvoudig maar gaat verder dan het standaard all you can eat restaurant. Je kiest voor een tijdsduur van jouw verblijf (2, 2,5 of 3 uur) en betaalt voor de tijd dat je bij ons bent.

Niet voor de hoeveelheid eten. Je kan onbeperkt gebruik maken van het heerlijke en uitgebreide internationale buffet, de frisdranken bar, koffie, cappuccino en thee. En dit in een prachtige en sfeervolle ambiance.

Het restaurant bestaat uit verschillende ruimtes, waardoor je waar je ook zit, kan genieten van een prachtige en intieme sfeer.

Uitgebreide keuze uit heerlijke gerechten

Uitgebreid buffet bij Restaurant SamenBij Wereldrestaurant Samen kan je kiezen uit een zeer uitgebreid menu. Er is werkelijk voor iedereen wel wat lekkers te vinden. En meer!

Zo is er een uitgebreide saladebar, verschillende soepen en broodjes, sushi en verse vis zoals coquilles, sliptong, pangafilet, mosselen, zalm, zeebaars en gamba’s.

Maar ook de vleesliefhebber kan zijn hart ophalen met een keuze uit onder andere ossenhaaspunten, kippedij-filet, lamskotelet, varkenskarbonade, spareribs en kangoeroe biefstuk. Op de barbecue bereiden wij lamsrack, spekjes, rib-eyes en T-bone steaks. En natuurlijk staan er ook verschillende pizza’s op het menu.

Tot slot staat het dessertbuffet vol met heerlijke toetjes zoals donuts, spekkoek, makarons, roomsoesjes, pannacotta, Crème brûlée, red velvet cake, brownies, pannenkoeken, wafels, poffertjes, marshmallows, koekjes en ijs.

toetjes bij Restaurant SamenWereldrestaurant Samen staat garant voor goed eten, nieuwe smaken ontdekken en een gezellige avond voor iedereen!

Route en parkeren

Je vindt ons eenvoudig langs de A13 op de hoogte van knooppunt Ypenburg. Er is genoeg parkeergelegenheid ons eigen parkeerterrein. Parkeren is gratis.

Contactinformatie

Brasserskade 223
2497NX Den Haag
070-8918883
info@wereldrestaurantsamen.nl
www.wereldrestaurantsamen.nl