Wijnbar&Zo

In het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn vind je Wijnbar&Zo in de Julianastraat. Dit is dé place to be voor een gezellige avond met vriendinnen, collega’s, je lief én lekkere wijn! Wijnbar&Zo is gevestigd in een sfeervol en langgerekt pand. Door de houten en moderne elementen straalt het pand warmte en gezelligheid uit. En doordat de pijpenla in verschillende serres is ingedeeld voelt het niet druk, maar juist heel knus.

Heel veel mooie en smaakvolle wijnen

Wijnen van Wijnbar & ZoBij Wijnbar&Zo kan je genieten van maar liefst 250 verschillende wijnen waarvan de meesten per glas te bestellen zijn. Van dinsdag tot en met zaterdag geniet je iedere avond van een uitgebreid assortiment wijnen en lekkere hapjes.

Als je jezelf echt wilt verwennen kies je een topwijn zoals een Sancerre, Barolo of Gran Reserva.

Passie voor wijn

Laat je adviseren over de lekkerste wijnenVoor de sommeliers van Wijnbar&Zo is wijn hun passie. En dit willen ze graag delen met hun gasten. Ze willen je dus niet alleen laten genieten van een gezellige avond op een sfeervolle locatie, maar ze willen je ook graag laten genieten van hun smaakvolle wijnen. Graag vertellen ze je dan ook meer over de achtergrond van de wijn zodat je weet wat je drinkt en er nog wat van opsteekt ook!

En wanneer je bij Wijnbar&Zo een wijntje drinkt die je ook graag thuis wilt hebben, dan bestel je deze gewoon op de webshop wijnwinkelenzo.nl. Maak dus ook thuis de blits met de mooiste en lekkerste wijnen. Mocht je meer willen leren over wijn? Wijnbar&Zo biedt ook wijncursussen aan!

High Wine

high wine bij Wijnbar & ZoVind je het moeilijk om een keuze te maken uit het ruime assortiment? Kies dan op donderdag, vrijdag en zaterdag gewoon voor een complete High Wine. De sommeliers van Wijnbar&Zo zorgen hierbij voor vier gerechten met daarbij perfect passende wijnen.  Moeten ze rekening houden met speciale wensen of dieeteisen? Geen probleem. Als je dit van te voeren aangeeft houden ze daar zeker rekening mee.

Evenementen op zondag

Buiten de reguliere openingstijden organiseert Wijnbar&Zo iedere eerste zondag van de maand een leuk feestje. Zo kunnen meestal je voetjes van de vloer bij de regelmatig terugkerende Vinyl party’s, waarbij je op swingende wijze teruggaat naar de 80’s met de LP’s van DJ Rob Bedijn. Maar ook worden er regelmatig themaparty’s georganiseerd zoals de Winebar Sunday Beachclub op de eerste zondag van juli. Wil je op de hoogte blijven van deze leuke feesten? Je vind ze op de website van Wijnbar&Zo en op onze evenementenkalender.

Contactinformatie:

openingstijden Wijnbar&ZoJulianastraat 42
2405 CH Alphen aan den Rijn
tel: 0172-424920
info@wijnbarenzo.nl
www.wijnbarenzo.nl