Maak je mooi voor je lief bij de kapper en schoonheidsspecialiste

Geschreven op 31 januari 2019
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Ester
Ester
mooi

14 februari is het weer de dag van de liefde. Veel stelletjes gaan dan lekker uit eten of geven elkaar een lief cadeautje. Maar op zo’n dag wil jij er natuurlijk ook op je allermooist uitzien. Jouw haren verzorgd en in model, jouw huid stralend en gezond en jouw mooiste outfit. Laat jezelf dus nog even snel onder handen nemen bij de kapper en de schoonheidsspecialiste zodat je zelf het mooiste cadeau bent voor je lief.

Een mooi en gezonde haarbos

Naast een mooie outfit is het natuurlijk ook belangrijk dat je haar goed zit. Dat begint bij een goede verzorging. Zo haal je het mooiste uit je haar dat het van nature al in zich heeft. Gebruik een goede conditioner en een maskertje op zijn tijd kan ook geen kwaad. Zeker in deze tijd van het jaar waarbij het koud is buiten en binnen de kachels staan te loeien. Ook een verzorgende shampoo is belangrijk om je haar goed te kunnen voeden. Kijk dus nog eens kritisch wat je in de badkamer hebt staan.

De beste producten voor jouw haar

Wanneer je haar in een goede conditie is, wil je natuurlijk niet dat je uitgroei hebt. Dus als je gekleurd haar hebt, ga dan nog even langs de kapper om je haarkleur te laten bijwerken. De kapper kan je overigens ook goed adviseren over de producten die het beste bij jouw haartype en conditie passen.

Quinto kappers Berkel

Quinto kappers (gevestigd in Berkel en Rodenrijs en Bleijswijk)  is een kapsalon waar je eerlijk en goed advies krijgt hoe je jouw haar in een topconditie krijgt. Ze werken met verschillende goede merken zoals Maria Nila, Good Society, Evo Fabuloso en Olaplex. En wanneer je er toch bent, kunnen ze je ook helpen met je make-up.

Een warm en stralend gezicht

Wanneer je kapsel op en top verzorgd is, mag je gezicht natuurlijk niet achterblijven. Zo in de winter oog je al snel een beetje flets en grauw. Je huid kan dus ook wel een kleine opknapbeurt gebruiken. Een kleurtje op je gezicht zou natuurlijk lekker zijn, maar zorg dan wel dat de basis van je huid goed verzorgd en gehydrateerd is.

Ga lekker langs bij de schoonheidsspecialiste voor een gezichtsbehandeling. Jouw poriën worden dan weer goed gereinigd en door de verschillende crèmes, maskers en gezichtsmassages wordt je huid weer lekker gehydrateerd en komt je bloedsomloop ook in je gezicht weer goed op gang.

Bij Blitz Wellness in Heemstede sla je twee vliegen in 1 klap. Hier kan je namelijk niet alleen terecht voor een gezichtsbehandeling bij een van de gediplomeerde schoonheidsspecialistes.

Je kan hier ook gelijk een lekker kleurtje op doen onder een van de zonnebanken of collageenbanken.

gezichtsbehandeling Blitz

Laat je probleemhuid tot rust komen

Heb je een probleemhuid? Breng dan eens een bezoek aan de Mansion of Me in Aerdenhout. Schoonheidsspecialiste Margot Doornbos is hierin gespecialiseerd en werkt met medicinale cosmetica om jouw acné, vlekkerige of allergische huid tot rust te laten komen en te verbeteren. Als je bij de Mansion of Me naar buiten stapt straalt jouw huid als nooit tevoren en dat maakt je nóg aantrekkelijker dan je al bent!

Make-up

Hou je van make-up, maar heb je geen tijd deze aan te brengen of heb je geen vaste hand voor bijvoorbeeld een rechte eyeliner? Dan is permanente make-up misschien een optie voor jou! In Rijswijk, bij PMU salon, word je professioneel en prettig geholpen. Met een mooie eyeliner, sprekende wenkbrauwen en mooie, natuurlijke lippen kom jij vol zelfvertrouwen op je date. Of dat nu met je eigen man is of met een kersverse liefde!

permanente wenkbrauwen PMU Salon

Laat je even lekker onder handen nemen zodat niets jou in de weg staat omstralend voor de dag te komen op Valentijnsdag. Fijne Valentijn!