Masto Mode – Dé modezaak voor jouw man

Geschreven op 3 januari 2017
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Masto Mode - mode voor mannen

Mooie kleding, maar wel praktisch verkregen

Onze mannen worden steeds mode bewuster. Ze willen er graag hip en goed uitzien, maar blijven ook erg praktisch. Van winkelen houden ze niet en al helemaal niet als wij ze voor een dagje shoppen van de bank af trekken. Maar als je ze meeneemt naar Masto Mode veranderd de zaak. Dit is dé modezaak voor mannen!

Voor de hele outfit naar maar één enkele winkel

Want het is alom bekend dat de meeste mannen hun kleding door hun vrouw (of soms zelfs nog hun moeder!) laten kopen. Hoe fijn is het als hij zonder te veel moeite zelf een geheel nieuwe outfit kan uitzoeken. Eentje waar hij zich helemaal lekker in voelt en maar bij één enkele modezaak op bezoek hoeft?

Jij hoeft niet meer voor hem op pad, maar kan gezellig mét hem op pad. Hij wordt vanzelf bewuster van zijn eigen stijl en smaak en jij hebt er een nieuw shopmaatje bij.

Masto pakken

Masto Mode

Masto Mode is gevestigd op de Kerksingel in Berkel. Laat je man hier eens rondneuzen en hij krijgt gedegen persoonlijk advies. Hij wordt geholpen aan die outfit en stijl waar hij zich het prettigst in voelt en jij krijgt een tevreden en modieuze man mee naar huis.

En wanneer hij goed geslaagd is, vind hij het vast niet erg om nog even met jou te gaan kijken bij een van de andere leuke kledingzaken die voor jou in het centrum van Berkel zijn te vinden, zoals Silk ’n Stone op de Kerkstraat.

Masto mannen