De mooiste plekjes groen van Den Haag

Geschreven op 21 april 2017
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Paleistuin Noordeinde Den Haag

Mooie plekjes in Den Haag

Wil je tijdens jouw stadsbezoek aan Den Haag ook kunnen genieten van groen en natuur? Je staat er misschien niet snel bij stil, maar Den Haag heeft vele mooie grote en kleine parken waar je kan wandelen, zitten en genieten.

Paleistuin

Vanuit jouw shoppingroute kom je al heel snel vanaf de Prinsenstraat terecht in de Paleistuin. Vlei neer in het gras voor een korte pitstop en even bij te komen van al het shopgeweld.

Westbroekpark

En wat dacht je van het Westbroekpark? Je vind het Westbroekpark tussen het centrum van Den Haag en Scheveningen in. In dit prachtige park vind je ook nog een van de mooiste theetuinen van Nederland, Theetuin Waterkant.

Westbroekpark Den Haag

Landgoed Clingendael

Landgoed Clingendael ligt vlak voor de Haagse duinen en bewaakt een van Nederlands mooiste geheimen: De Japanse Tuin. Omdat de beplanting in deze tuin zo kwetsbaar is wordt dit deel maar twee keer per jaar opengesteld voor publiek. De rest van het Landgoed is gedurende het hele jaar vrij toegankelijk.

Zuiderpark

Wie kent deze niet. Het Zuiderpark in Den Haag. De plek voor het jaarlijkse Parkpop. Maar ook een uitgelezen plek om even te vluchten van de drukte van de stad. Even wandelen, sporten of lekker op een bankje of kleedje in het gras met een goed boek.

mooie plekjes in Den Haag