Even voorstellen: Miss Wine and Dine

Geschreven op 13 september 2019
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Silvia
Silvia
Miss wine and dine uitgelicht

Wij werken bij OpstapmetLisa graag met gastbloggers omdat zij nét even een andere kijk op dingen hebben en op andere plaatsen komen. Een van die gastbloggers is Miss Wine and Dine. Miss Wine and Dine is Silvia en zij woont met haar gezin in Den Haag. In deze blog stelt zij zich aan je voor en geeft ze je alvast een sneak peak van haar blogs!

Even voorstellen!

Hallo, ik ben Silvia. Ik heb twee kinderen en woon samen in Den Haag. Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor de combinatie wijn en spijs; hoe die twee elkaar kunnen versterken. Door de jaren heen heb ik heel veel gelezen en gehoord over wijn. Ook heb ik heel wat wijngebieden bezocht en heb ik veel soorten wijnen mogen proeven. Ik ben mij steeds meer gaan interesseren in het verhaal achter de wijnen die ik proef; hoe ontstaat de kleur, de geur, de smaak en wie heeft de wijn gemaakt.

Foto Silvia

Gediplomeerd in wijnen

Inmiddels heb ik mijn internationale wijndiploma WSET 2 gehaald. Nu al zin om door te gaan voor WSET 3! Ik vind het geweldig om alles wat ik heb geleerd in de praktijk te brengen en mijn kennis over wijn en spijs te delen. Dat doe ik online via mijn website misswineanddine.nl, via Instagram en persoonlijk via wijnproeverijen. Kijk hiervoor ook eens op Vascowijn.nl.

Gastbloggen

Ik vind het superleuk om te gaan gastbloggen voor OpstapmetLisa! Ik deel namelijk een grote passie met de meeste van hun lezeressen, namelijk lekker eten en drinken! Ik zal daarom regelmatig leuke tips geven op deze site. Ook ben ik van plan wijnproeverijen te gaan organiseren, dus misschien tot snel!

wijn en spijs

Leuke blogs met tips voor jou

Op mijn eigen website heb ik al veel leuke blogs geschreven over wijn met lekker eten. Wist je trouwens dat er in Zeeland wijn wordt verbouwd? Nee? Lees dan snel mijn blog over Zeeuwse wijnen!

Ook leuk in Zeeland is het eten van oesters. Die komen voornamelijk uit Yrseke. Ook hier heb ik een leuke blog over geschreven. Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn andere blogs? Kijk dan op mijn website en hou OpstapmetLisa in de gaten!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste blogs en winacties? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!