Op de agenda in Ziggo Dome, AFAS en ArenA het tweede kwartaal van 2024

Geschreven op 12 maart 2024
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Ziggo Dome

Ook in het tweede kwartaal van 2024 is er weer veel te doen in het Ziggo Dome, de Johan Cruijff Arena en AFAS Live. Ga jij naar één van deze concerten of zou je nog kaarten willen? Misschien heb je geluk en ben er gewoon bij!

Op de agenda in Ziggo Dome

Van april tot en met juni treden er weer een paar grote namen op in Ziggo Dome. Zo kan je op 6 april naar het concert van de Simpel Minds, heerlijk om weer even back to the 80’s te gaan! De concerten van The Tribute waarbij de Bee Gees centraal staan zijn helaas allemaal uitverkocht. Dat zegt wel weer genoeg over de populariteit van deze band. Deze concerten zijn te zien op 12, 13 en 14 april. Anouk treedt meerdere keren op in Ziggo Dome, namelijk op 29, 31 mei en op 1 juni. Er zijn nog kaarten te krijgen, dus bestel ze snel! Nicki Minaj zet het podium op z’n kop op 2 juni. Op 4, 5, 7, 8 en 9 juni kunnen Kane fans weer even genieten van de Haagse band die er 10 jaar tussenuit is geweest.

Ziggo Dome

Op de agenda bij AFAS Live

Bij AFAS Live staat er ook van alles op de agenda het komende kwartaal! Op 6 april kan je je opmaken voor een avond vol Amsterdamse parels tijdens Geef mij maar Amsterdam. Fan van het Eurovisie Songfestival? Dan zit je op zaterdag 13 april goed bij AFAS Live voor Eurovision in Concert.  De legendarische R&B groep Boys II Men treedt op 16 april op en Racoon steelt de show op 17 mei. Een dag later staat er weer zo’n Nederlandse topper klaar, namelijk Van Dik Hout! En op 8 juni vindt Amsterdam Diner 2024 plaats, dus reserveer snel je tafel. Deze benefitavond staat in het teken van de strijd tegen HIV en AIDS.

Ziggo Dome

Op de agenda bij de Johan Cruijff Arena

Naast voetbalwestrijden kan je ook concerten bezoeken in de Johan Cruijff Arena. Trek op 24 en 25 mei je Hawaii shirt maar uit de kast want Toppers in Concert komt naar de Arena! Het thema is Club Tropicana dus je kan helemaal losgaan met je outfit! Dat belooft een lekker feestje te worden. Op 26 mei treden de Toppers overigens ook op, maar dan is het een besloten concert voor winnaars van de Postcode Loterij.

Lekker eten in de buurt van Ziggo Dome, AFAS en ARENA

Als je op tijd bij een concert of ander evenement wilt zijn bij Ziggo Dome, de Johan Cruijff Arena en AFAS Live, dan kan je er natuurlijk voor kiezen om een gokje te wagen op het horecaplein. Maar vaak zijn alle restaurants al vol en daarmee wordt het vaak een snelle en vette hap. Wij hebben goede alternatieven voor je op korte afstand van deze evenementenlocaties! Denk bijvoorbeeld aan Oma Ietje. Hier kan je genieten van no nonsense gerechten en wereldse hapjes met een twist op slechts 5 minuten rijafstand van deze locaties!

Ziggo Dome

Bij A/D Plas in Ouderkerk aan de Amstel is het het hele jaar genieten van lekkere gerechten en drankjes. En dat op slechts 7 minuten rijden van Ziggo Dome, AFAS Live en de Arena! Foodbar Barabas in Diemen ligt ook zo dichtbij: met slechts 5 minuten rijden ben je er al! Miss Scarlett ligt schuin tegenover het AMC, dus ook heel dichtbij! Hier geniet je van een gezellige en lekkere internationale keuken. Nog meer aanraders vind je in dit blog.

BAUT Backstage is het “pop-up restaurant” van BAUT gelegen boven de hoofdingang van de Ziggo Dome. BAUT Backstage is selectief geopend tijdens de mooiste concerten. Bezoek je de Ziggo Dome en wil je vooraf lekker dineren in een setting die je meeneemt “achter de schermen”? Reserveer dan een tafel in BAUT Backstage!


Foto’s: www.canva.com en Baut Backstage

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox