Op stap met een gouden She’s Mercedes

Geschreven op 17 mei 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester

Het tweede weekend van mei mochten wij een avond en twee dagen lang plezier maken in een wel hele bijzondere auto. Namelijk deze gouden She’s Mercedes, die ons is aanboden door Mercedes Den Haag tijdens The Penthouse Sessions met Johhny de Mol waar wij in februari bij aanwezig waren.

Dat lieten wij ons geen twee keer zeggen! Wij haalden de auto op en snelde ons richting de snelweg. Het was wel even onwennig want deze stoere Mercedes rijdt toch net iets anders dan mijn eigen Seat Ibiza. En dan werd ik ook nog eens afgeleid door mijn lieve collega Sonja die te pas en te onpas in de lach schoot door de starende blikken, opgerichte mobieltjes van onze medeweggebruikers en mannen bij stoplichten die bijna van hun fiets afvielen wanneer wij passeerden.

Ons plan was om dit weekend te benutten om bij een aantal van onze locaties op visite te gaan.

Onze gouden auto was daarbij zo vriendelijk om ons naar al deze locaties toe te helpen. We hoefden het haar maar te vragen en ze stelde de navigatie voor ons in om ons de weg te leiden. Wij reden als eerste naar ons favoriete beautysalon in Heemstede, Blitz Wellness. Hier hebben wij ons ook gelijk even op de gevoelige plaat laten zetten met deze fantastische auto. Vervolgens zijn wij richting Alphen aan den Rijn gereden.

Hier hebben we een bezoek gebracht aan de leukste wijn locaties van deze stad, Fijn – koffie en Wijn op de Hooftstraat en onze nieuwste locatie Wijnbar&Zo in de Julianastraat. Twee totaal verschillende maar beiden super gezellige borrelplekken en echte aanraders! Helaas moesten wij het ditmaal zonder wijntje doen, want dat risico namen wij maar liever niet tijdens onze tour.

Op stap met een gouden Mercedes

Ook hebben we nog even de afslag genomen naar ons favoriete kapsalon Quinto kappers in Berkel en Rodenrijs en haar zusje Quinto kappers Bleiswijk. Helaas kwamen wij na sluitingstijd aan maar hebben nog wel even een fotomomentje gepakt bij beide locaties voor de deur.

Wij hebben onze vrijdagrondrit afgesloten bij American Style restaurant Hudson in Voorschoten. Ondertussen hadden wij toch wel een klein wijntje verdiend terwijl wij genoten van een aantal heerlijke shared dining gerechten.

Voor de zaterdag hadden we ook al een aantal leuke dingen gepland. Dit was namelijk de dag dat wij ons OpstapmetLisa event hadden bij het reallife game Prison Escape. Dus de auto volgepropt met giebelende meiden en richting Breda om ons drie uur lang in te laten sluiten in Koepelgevangenis de Boschpoort. Ook dit was een heel bijzondere ervaring, maar daar lees je over in ons blog over deze Prison Escape. Wij zijn gelukkig allemaal ongeschonden uit de gevangenis gekomen en heeft onze auto ook nog een kleine gastrol gekregen…. Na een lekkere lunch bij Bobbi’s en nog veel meer bekijks met de auto, gingen wij weer op huis aan.

Ontsnapping bij Prison Escape

De zondag is was rustiger verlopen. Het werd nu toch tijd voor wat huishoudelijke taken en de kinderen naar het sporten brengen. Ook zij vonden de auto heel bijzonder en vonden het erg jammer dat ik hem de volgende dag weer netjes terug moest brengen.

Mercedes Den Haag, bedankt voor het beschikbaar stellen voor deze ongelofelijk stoere bak en Restaurant The Penthouse, bedankt voor het mede mogelijk maken hiervan!