OpstapmetLisa Event: Imagostyling

Geschreven op 9 oktober 2018
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Imagostyling uitgelicht klein

Donderdag 27 september was voor ons een spannende avond! We hadden namelijk ons eerste OpstapmetLisa Event: Imagostyling!

Ons eerste Event

We liepen al een tijdje rond met het idee onze lezeressen en volgers iets meer te bieden dan alleen het platform. Het idee om events te gaan organiseren was snel geboren. Het doel dat wij hebben met deze events, is dat wij onze lezeressen en onze locaties willen samenbrengen tijdens een leuk uitje. We gingen om tafel om te bedenken wat leuke events zouden zijn. Aangezien Ester enige tijd geleden een garderobecheck had laten doen door Karin Wagemakers van PSbyKarin besloten we haar te benaderen. Karin was meteen enthousiast. Vrij snel daarna hadden we ook een locatie gevonden: Brasserie Bijna Thuis in Rijswijk. We bespraken daar een mini-high wine voor tijdens het Event. Uitnodigingen de deur uit en gaan!

Imagostyling door PSbyKarin

Om 19:00 uur was iedereen zo goed als binnen. Het was een drukke avondspits en sommigen moesten van ver komen, dus dat was mooi. Karin had zelf een rek kleding meegenomen en een paar dozen met sjaals. Daarnaast had ze kleurkaarten en kaarten met figuurtypes op de tafels neergelegd zodat iedereen alvast een beetje kon kijken. Na een welkomspraatje van ons en Karin ging de workshop Imagostyling echt van start. Karin had van te voren gevraagd of iedereen haar grootste miskoop wilde meenemen. Gezamenlijk werd dan gekeken of de miskoop daadwerkelijk een miskoop wás. In negen van de tien gevallen bleek die miskoop dan juist in combinatie met een ander jasje of een andere broek of met een kleine aanpassing, helemaal geen miskoop meer te zijn en kreeg het kledingstuk een nieuw leven.

Imagostyling roze jasje klein

Kleuren maken de vrouw

Dat kleur veel voor je kan doen, weet iedereen. Maar je bent geneigd om te kijken naar de kleuren die je in je kast hebt hangen en wat waarbij past. Karin heeft ons echt out of the box laten kiezen. Zo waren erbij die absoluut geen geel in de garderobe tolereren, terwijl het ze juist heel goed staat! Of rood, ook zo’n kleur die mensen heeft moeilijk vinden. Men kiest gauw voor zwart, want prima is want zwart kan eigenlijk voor elke gelegenheid, maar er is zoveel meer dan dat! Karin hing bij verschillende vrouwen sjaals om en liet ons letterlijk zien wat een kleur voor je kan doen. Ook leerde ze ons hoe je het beste een sjaal kan dragen. Heel handig!

Het eerste OpstapmetLisa Event is een succes!

Wij hebben enorm genoten van de avond die door Brasserie Bijna Thuis werd verzorgd met een mini-high wine. Iedereen ging tevreden naar huis. Met een goed gevulde goodiebag! Hierin waren verschillende producten te vinden van onder andere Blitz Wellness, Quinto kappers, Kado om de hoek, Ariane Inden en Landgoed Duin en Kruidberg. Ons volgende Event is iets heel anders, maar staat al gepland op 15 november. Ook hier kijken we enorm naar uit! We mogen namelijk buiten openingstijden shoppen bij Kado om de Hoek! Wil je daarbij zijn? Laat het ons dan nu alvast weten in onderstaand reactieveld en hou onze Facebookpagina in de gaten. Dat gaat beter als je die liked ;-).

Imagostyling Goodiebags