Restaurant Fouquet heeft een nieuwe kaart

Geschreven op 22 november 2017
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester

Sfeervol FouquetRestaurant Fouquet serveert sinds begin november hun nieuwe herfstmenu. En afgelopen weekend zijn wij die gaan proeven. Aangezien het restaurant regelmatig lekker druk is, hebben van te voren een tafeltje gereserveerd. Bij aankomst kregen wij de ronde tafel te die centraal in het restaurant ligt. Hiervandaan hadden we direct uitzicht op de keuken. Wij werden verwelkomd met een heerlijk glas prosecco. We kregen de gelegenheid om even bij te kletsen met ons tafelgezelschap en om de nieuwe kaart uitgebreid te bestuderen.

We laten ons verassen door de Chef

Aangezien wij vooral kwamen om het nieuwe herfstmenu uit te proberen, besloten wij om ons te laten verassen door het menu van de chef. Aangezien ik niet van rood vlees houd beloofde de maître ons om hier rekening mee te houden.

gluren in de keuken bij Fouquet

Goede samenwerking en aandacht voor bereiding

Het valt op dat de keukenbemanning uit een groot team bestaat, maar dit team is volledig op elkaar ingesteld. De samenwerking verliep vlekkeloos en de heerlijke, verse creaties die wij vanuit de keuken langs zagen komen voor de andere gasten zagen er veelbelovend uit.

Het menu van de chef bestond uit heerlijkheden als sashimi van tonijn, heerlijk gevulde zelfgemaakte bitterballen, parelhoen, coquilles, sorbetijs en nog veel meer lekkers.

herfst menu Fouquet

Gezellig, sfeervol en toegankelijk

Het restaurant zat lekker vol met gasten en er hing een gezellige sfeer.

Fouquet is een fijn restaurant waar je heerlijk kunt eten en genieten van mooie en verse gerechten. De sfeer is tevens ongedwongen en het maakt niet uit dat je iets te hard praat of een grapje maakt met je gezelschap.

Persoonlijk en betrokken

De chef kwam tussendoor ook nog even aan tafel om te informeren of we het naar de zin hadden en of het eten smaakte. Wat een betrokken en persoonlijk gevoel geeft.

Om onszelf nog even extra te verwennen hebben wij na het samengestelde 4-gangen menu nog een kaasplankje gedeeld. Inmiddels helemaal voldaan en verzadigd zijn wij weer op huis aangegaan. Wat ons betreft is het herfstmenu bij Fouquet helemaal geslaagd en zeker ook voor herhaling vatbaar!

nieuwe kaart restaurant Fouquet

Sebastiaan en team Fouquet, bedankt voor de gezellige avond en het lekkere eten!