Romantisch uit eten op Valentijnsdag

Geschreven op 30 januari 2018
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Menukaart op Valentijnsdag

Natuurlijk moet je iedere dag lief zijn voor je lief en andere naasten, maar met Valentijnsdag is het extra leuk om je lief eens goed in het zonnetje te zetten. Je kunt een leuk cadeau kopen, maar je kunt ook lekker uit eten gaan. Daar hebben jullie immers allebei iets aan! Wij hebben daarom een selectie gemaakt van de leukste romantische restaurants of bijzondere plaatsen waar je kan genieten van een sfeervol diner met Valentijnsdag.

Restaurant Fouquet

Restaurant Fouquet in Den Haag heeft door haar gezellige en intieme sfeer een heel romantische uitstraling. Daarnaast staan er heerlijke gerechten op de kaart waardoor Valentijnsdag nóg meer glans krijgt. Daarnaast heeft het restaurant speciaal voor Valentijnsdag een romantisch Valentijnsmenu. Dus reserveer snel je tafel voor twee bij Fouquet!

dessert Fouquet

Restaurant en Skybar The Penthouse

The Penthouse in Den Haag is niet alleen bijzonder vanwege het feit dat het restaurant gelegen is op 135 meter hoogte. The Penthouse organiseert ook steeds heel bijzondere evenementen. Zo hebben zij ook, speciaal voor Valentijnsdag, Valentijnsdag Specials. Je kan hier een high tea reserveren met je lief, maar je kan ook helemaal uitpakken met een vier-gangen menu mét overnachting. De Valentijnsdag specials zijn verkrijgbaar van 10 t/m 17 februari.

Restaurant ZesN70

In ’s-Gravenzande, in het Westland, vind je het hippe Restaurant ZesN70. Reserveer met je lief een gezellig rond bankje en bestel een gerecht waar je samen van kan genieten. Je kan er namelijk eten volgens het “diner-to-share” principe. Je besteld samen een drie- of viergangen menu en je krijgt dit vervolgens geserveerd op één bord. Als dat niet romantisch is! En, met de Restaurantkaart krijg je hier zelfs 50% korting met zijn tweetjes! En onze eigen nieuwsbrieflezeressen krijgen zelfs de restaurantkaart een maand lang helemaal gratis!

Restaurant De Matroos en het Meisje

Of je nu kiest voor een menu van drie of van zes gangen, bij De Matroos en het Meisje in Rotterdam zit je goed op Valentijnsdag. De naam is al romantisch, maar dan heb je het menu nog niet gezien!

dessert Matroos en het Meisje

Restaurant Zuiver

In Utrecht kan je samen met je lief romantisch genieten bij Restaurant Zuiver. Daar kunnen jullie genieten van een drie-, of vier-gangen menu bij kaarslicht. Bij Restaurant Zuiver vind je altijd verse producten van het seizoen. Laat je verrassen door de chef door het verrassingsmenu of kies iets lekkers van de kaart. Er is voor ieder wat wils.

Romantisch dineren in Sealife Scheveningen

Wil jij je lief echt eens verrassen? Boek dan snel een tafel in Sealife Scheveningen. Je kan daar op 14 februari namelijk exclusief dineren tussen de aquaria. Het VIP-arrangement is helaas uitverkocht, maar het Romantisch Arrangement is nog wel beschikbaar. Wie wil dat nou niet?

Valentijnsdiner Wildlands Emmen

Je moet er wel even voor rijden, maar dan heb je ook zeker wat! Bij Wildlands Emmen kan je op 14 februari dineren op een sfeervol verlicht terras middenin de jungle! De achtergrondmuziek wordt verzorgd door de vele kikkers en krekels en om de ervaring helemaal compleet te maken, kan je tussen de gangen door ook nog een romantische boottocht maken over de Rimbula Rivier.

Erotische rondleiding in het Muiderslot

Wie helemaal iets spannends wil doen tijdens Valentijn moet zeker een bezoek brengen aan kasteel Het Muiderslot. Op 14 februari worden er namelijk vanaf 19:00 uur rondleidingen gegeven met als thema: “Erotiek in de Gouden Eeuw. Deze rondleidingen lichten een tipje van de sluier op over hoe onze voorvaderen werden verleid werden door vrouwen. In de taverne worden liefdesdranken gebrouwen en geschonken en in de donkere Ridderroute wordt een suikerhartjesroute uitgezet. Deze route is vooral voor mensen die het kasteel en elkaar beter willen leren kennen…

Muiderslot

Workshop Semla Bollen maken

Voor wie helemaal niet zit te wachten op romantiek, maar wel wat leuks wil doen op Valentijnsdag, kan zich opgeven voor de workshop Semla Bollen maken in Ikea Delft. In de bakkerij leer je van 16:00 uur tot 19:00 uur hoe deze heerlijke Zweedse lekkernijen traditioneel worden gemaakt. Wie weet kom je er de man van je dromen wel tegen? Anders kan je hem altijd nog verleiden met jouw bakkunsten.