Romantische boeken voor februari

Geschreven op 14 februari 2020
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa

Februari is de maand van de liefde! En dus ook de maand van de romantische boeken. Wij hebben er weer een paar hele mooie voor je gevonden. Je kan ze meteen bestellen bij Paagman, lekker makkelijk! Veel zwijmelplezier alvast!

De Virgin River reeks

Wie bekend is met Netflix, is waarschijnlijk ook bekend met de populaire serie Virgin River. Wist je dat deze serie gebaseerd is op de boeken van Robyn Carr? Inmiddels zijn er heel veel delen van verschenen, zowel in paperback als voor je e-reader. Het eerste deel “Thuis in Virgin River” is bij Paagman helaas alleen als e-book te downloaden, maar ze zijn nog wel verkrijgbaar bij Harlequin. Heb je al wat delen of ben je op zoek naar de e-books van Virgin River? Neem dan meteen een kijkje op de site van Paagman.

Onder de Italiaanse zon

Zeg je “Santa Montefiore” dan zeg je “Romantiek”. Deze vrouw heeft al ontzettend veel boeken geschreven en er komen er ieder jaar weer bij. Onder de Italiaanse zon is uitgekomen in 2019 en hét perfecte boek voor een druilerige winter. Je waant je als het ware al in Toscane, dus het is eigenlijk een minivakantie in boekvorm. Gegarandeerd uren leesplezier!

Lieve John (Dear John)

Nicholas Sparks, *zucht*, wie kent hem niet. Deze man schudt de ene na de andere romantische en emotionele roman uit zijn mouw. Zijn laatste boek, Lieve John, staat zoals altijd in het teken van de liefde, maar loopt het wel goed af? Het lot drijft twee geliefden uit elkaar maar weten ze elkaar uiteindelijk terug te vinden? Lees het en je weet het! Maar eigenlijk maakt het niet uit welk boek je kiest van Sparks, want ze zijn allemaal heel romantisch! Hier vindt je ze allemaal!

Een sprookje

Danielle Steel is ook zo’n schrijfster die al jaren meedraait in het romantische genre. Als je op zoek bent naar een romantisch boek, dan ben je bij haar aan het goede adres! Zo ook met haar roman Een Sprookje, waarin de hoofdpersoon haar prins op het witte paard vindt op het moment dat ze het het hardst nodig heeft. Dit boek heeft veel weg van een echt sprookje. Hou je daar niet zo van, dan zijn er nog veel meer boeken van haar om uit te kiezen. Je vindt ze hier! 

Wil je op de hoogte gehouden worden van al onze boekentips, tips voor uitjes en winacties? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief