Romantische tips voor Valentijnsdag

Geschreven op 8 januari 2023
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Valentijnsdag

partnercontent

Op 14 februari is het weer Valentijnsdag! Dit is dé dag om de liefste eens goed te vertroetelen. Na twee pittige corona-jaren is alles weer open! Met onze tips wordt deze dag zeker een succes!

Verras je lief door de brievenbus

Is je liefde nog pril maar wil je je lief toch eens flink verwennen? Dan is een kaartje sturen met Valentijnsdag natuurlijk altijd leuk. Maar je kan ook wat meer uitpakken! Met een leuk cadeautje dat door de brievenbus past bijvoorbeeld. Dat is nog eens een leuke verrassing! Wij hebben eerder al tips gegeven over de leukste cadeautjes door de brievenbus. Is je lief meer een zoetekauw? Dan hebben we daar ook leuke tips voor. Want ook lekkere verrassingen passen gewoon door de brievenbus!

Valentijnsdag

Actieve en romantische cadeautjes

Natuurlijk kan je je lief ook verrassen met een uitje. Herinneringen blijven meestal het beste hangen. Je kan heel eenvoudig een leuk uitje kiezen bij SurpriseFactory. Ga samen brunchen in de Euromast, boek een high chocolate, high wine of high tea of ga er op uit in een andere stad. Ook bij Belevenissen kan je heel veel bijzondere cadeaus vinden. Denk bijvoorbeeld aan een romantische rondvaart voor twee! Op Pluimen vind je ook allemaal leuke en bijzondere (en romantische) uitjes!

Romantisch uit eten

Omdat veel mensen uit eten willen op Valentijnsdag is het belangrijk op tijd te reserveren. Tapasrestaurant Destino in Rotterdam heeft de heerlijkste Spaanse tapas om samen van te genieten. In Voorschoten vind je Restaurant Hudson. Hoe romantisch is het om samen te genieten van een lekkere hamburger of poke bowl? Samen genieten van shared dining? Dan is Restaurant Justin in ‘s-Gravenzande zeker een aanrader! Blijf je liever thuis? Verwen je lief met een lekker pakket van delicatessenwinkel Believe in Delft. Flesje wijn erbij en je bent helemaal klaar voor een romantisch avondje op de bank.

Valentijnsdag

Romantisch weekendje weg

Een weekendje weg met je lief is altijd leuk, zeker met Valentijn! Wat dacht je bijvoorbeeld van een weekendje weg op een van de parken van de Weerribben-Wieden? Villapark de Weerribben is echt genieten met z’n tweetjes. ’s Avonds kan je lekker uit eten bij Restaurant ’t Binnenhof dat ook nog eens heel veel leuke activiteiten te bieden heeft! Vakantiepark Giethoorn is ook een heerlijke plek om te zijn. Overdag kan je heerlijk het water op of andere leuke activiteiten doen. Deze worden aangeboden door Eetcafé Giethoorn waar je ook nog eens heerlijke hamburgers kan eten. Wil je het écht goed en romantisch aanpakken? Huur dan een huisje op Vakantiepark Waterstaete. Dit is op en top luxe! En er is ook nog eens heel veel te doen! Van al die activiteiten krijg je vast trek! Bij OSS&Zyl Bakery, Bites en Bubbles, kan je na afloop even helemaal bijkomen.

Romantisch tochtje maken

Samen op de fiets is natuurlijk pure romantiek, zeker als er ook nog wat te zien is. Baja Bikes biedt leuke en afwisselende fietstochten door heel Nederland. Liever niet fietsen maar wel samen een tochtje maken? Huur dan een echte Deux Cheveau bij Eenden Tours Westland. Hiermee kan je het hele Westland bekijken, gewoon lekker droog in een auto. Een romantische (en lekkere!) stadwandeling maak je met Bites & Stories in Den Haag.

Valentijnsdag

OpstapmetLisa wenst je een romantische Valentijnsdag toe!


Credits foto’s: www.canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox