Shoppen in Den Haag

Geschreven op 14 september 2021
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Noa Brinkman
Noa Brinkman

Een van de favoriete bezigheden van onze stagiaire en gastblogster Noa (18) is shoppen. En nu het weer kan gaat ze helemaal los! Ze gaat het liefst shoppen in Den Haag. Ze heeft er een blog over geschreven:

Noa: Ik kom zelf uit de buurt van Den Haag dus als ik een dagje ga shoppen doe ik dat ook meestal in het centrum van Den Haag. Daar zitten mijn favoriete winkels en het is er gezellig. Ik shop meestal met vriendinnen maar ook vaak met mijn moeder die zijn ook allemaal gek op winkelen. 

Een dagje Den Haag is voor iedereen een aanrader! Je hebt er echt van alles te doen en te zien. Laten we beginnen bij de leuke winkelstraten en veel gezellige pleinen en straatjes met talloze modeboetieks en vintage zaken waar shopverslaafden zich helemaal kunnen uitleven. De Haagse binnenstad bevat zo veel winkels: wat je ook zoekt het is er! En daarnaast zijn er veel historische gebouwen in het centrum waardoor je shopervaring een extra touch krijgt. 

leukste winkelstraten

Ga voor de bekende winkels naar de Spui-,Vene-,Vlaming-, en Wagenstraat. In dit gebied zitten mijn favoriete winkels zoals de Zara, Costes en H&M. En heb je een wat luxere smaak kan je naar de exclusieve winkels die op het Hofkwartier, Noordeinde, Hoogstraat en op de Denneweg zitten. Hier zitten wat meer merkwinkels zoals de Rode loper, Marc Cain, LaSalle, Claudia Strater en Tommy Hilfiger. Dan hebben we ook nog de vintage winkeltjes niet te vergeten die zijn ook veel te vinden in Den Haag een van de bekendsten zijn Zusjes Vintage Boetiek en Vintage Factory. Ook de vernieuwde Foodhallen in Den Haag is echt een beleving met 12 foodstands en 2 bars moet er vast wel iets lekkers bij zitten wat jij lekker vindt. De foodhallen kun je vinden bij de Haagse bluf. 

Andere opties

Als niet echt van shoppen houdt zijn er natuurlijk ook nog andere dingen te doen zoals langs Het Binnenhof, de Ridderzaal, het Torentje van de minister-president en de Hofvijver dat zijn allemaal bekende plekken in Den Haag waar je zeker is een kijkje moet nemen. En natuurlijk als je helemaal uitgeshopt bent moet je ook weten wat de beste restaurantjes in Den Haag zijn. Ik zelf vind het ´t Goude Hooft en heel erg lekker restaurant en zit ook op een leuke plek. Als je meer info wil hebben over de restaurants in Den Haag hebben we daar ook nog een Blog over geschreven. 

Dus ik weet helemaal zeker dat jij je niet gaat vervelen in Den Haag! 

 


Credit foto’s: Canva.com

Dit blog is redactioneel tot stand gekomen. Volg ons op Facebook en Instagram voor nog meer tips en leuke blogs. Wil je darnaast ook nog kans maken op leuke prijzen? Meld je dan ook meteen aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief